Experiențe împreună.
You are here:

Umilinţă totală pentru Gigi Becali. A venit la FCSB şi l-a făcut de râs pe patron în faţa tuturor. Fotbalistul a dat acum o nouă lovitură în carieră

Umilinţă totală pentru Gigi Becali. A venit la FCSB şi l-a făcut de râs pe patron în faţa tuturor. Fotbalistul a dat acum o nouă lovitură în carierăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Lukasz Gikiewicz a trecut cu bine peste problemele pe care le-a avut la începutul lunii trecute, când a fost testat pozitiv cu coronavirus şi a fost dat afară şi de fosta sa echipă, Al Faisaly, iar acum fostul jucător de la FCSB vrea să-şi mai dea o şansă în carieră.

Ajuns la 33 de ani, împliniţi chiar pe 26 octombrie, atacantul polonez şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua sa şi a semnat cu o nouă echipă. Trecut pe la FCSB, în sezonul 2019/2020, Lukasz Gikiewicz a semnat acum cu una dintre echipele de tradiţie din fotbalul din Bahrain, East Riffa. Contractul atacantului polonez este valabil până în iunie 2021.

Atacantul de 33 de ani a strâns doar patru meciuri la FCSB, n-a reuşit să marcheze, însă a oferit două pase decisive, apoi a plecat cu scandal de la gruparea roş-albastră şi a reuşit să rămână în atenţia presei din România graţie umilinţei la care l-a supus pe Gigi Becali.

Scandal cu Gigi Becali, patronul de la FCSB

Venit în august 2019 la FCSB, Lukasz Gikiewicz a plecat cu scandal de la echipă, apoi a ieşit câştigător din procesul pe care l-a avut cu gruparea roş-albastră. Gigi Becali va trebui să-i plătească atacantului polonez 93.500 de euro.

În urmă cu o lună şi jumătate, FIFA, prin Camera de Soluţionare de Litigiilor, a decis ca atacantul polonez, al cărui contract a fost reziliat abuziv la FCSB, să fie despăgubit cu 93.500 de euro. Doar trei meciuri a jucat Lukasz Gikiewicz la FCSB, fiind îndepărtat încet-încet de la echipă. În lunile care au urmat, polonezul nici măcar nu a mai rămas la echipă, fiind văzut în Croaţia, în vacanţă, în timp ce Gigi Becali recunoştea că atacantul încă era jucătorul FCSB-ului, doar că nimeni din staff-ul roş-albaştrilor nu avea informaţii despre Lukasz Gikiewicz.

Lukasz Gikiewicz este un adevărat globtrotter. De-a lungul carierei a jucat la mai multe echipe din Arabia Saudită, în Thailanda, Cipru sau Kazakhstan. În ţara natală, atacantul a fost evoluat la mai multe echipe, cele mai importante din CV-ul său fiind Slask, Polonia Bytom sau LSK.

  • 100 de mii de euro este cota lui Lukasz Gikiewicz, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare