Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilinţă totală pentru un jucător de 50 de milioane de euro! Ar putea fi cea mai mare ţeapă din istoria fotbalului

Umilinţă totală pentru un jucător de 50 de milioane de euro! Ar putea fi cea mai mare ţeapă din istoria fotbalului

Serie A

Comentarii

Achiziţionat de Chelsea cu aproape 50 de milioane de euro în vara lui 2017, mijlocaşul francez Tiemoue Bakayoko se transformă încet, dar sigur în una din cele mai mari "ţepe" din istoria fotbalului.

Venit după un sezon 2016-2017 excepţional în tricoul lui AS Monaco, Bakayoko a devenit o ţintă pentru marile echipe ale Europei, iar londonezii erau convinşi că au dat lovitura după ce au pus mâna pe el.

Totuşi, Bakayoko nu s-a adaptat în Anglia după primul sezon, iar în vară Chelsea a decis să-l trimită sub formă de împrumut la AC Milan, în Serie A. Un nou început pentru jucătorul de 24 de ani, însă lucrurile au luat şi aici extrem de rapid o turnură dezamăgitoare.

Situaţie umilitoare: Milan nu-l vrea nici gratis!


Corriere dello Sport anunţă astăzi că AC Milan e gata să renunţe la împrumutul lui Bakayoko şi să-l trimită înapoi la Chelsea pe mijlocaş, chiar dacă înţelegerea expira abia în vară.

Mijlocaşul a prins doar patru meciuri din postură de rezervă, iar tehnicianul Gennaro Gattuso nu s-a ferit să-l critice public.

"Trebuie să înveţe mai întâi cum să recupereze mingea. Trebuie să lucrăm corect şi nu va fi uşor... O săptămână nu e suficientă pentru a anula defectele unui jucător. Preferam să am fotbalişti mai experimentaţi", spunea Gattuso.
 

Afla mai multe despre: bakayokoac milantransfer 

viewscnt
Articole similare