Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilit de Barca pe teren propriu, Solari a surprins după meci: "Am pierdut cu demnitate". Cine sunt fotbaliştii care l-au impresionat

Umilit de Barca pe teren propriu, Solari a surprins după meci: "Am pierdut cu demnitate". Cine sunt fotbaliştii care l-au impresionat

Real Madrid

Comentarii

FC Barcelona s-a calificat pentru a şasea oară consecutiv în finală Cupei Spaniei după corecţia aplicată marii rivale de la Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu (0-3).

La finalul meciului, antrenorul madrilenilor Santiago Solari nu a avut ce să le reproşeze elevilor săi, cu excepţia lipsei de concentrare de la finalizare.

Argentinianul crede că Real Madrid se putea califică dacă îşi concretiza una sau două din ocaziile ratate în primele 45 de minute:  "În fotbal contează golurile, iar ei le-au avut. Noi am avut ocazia să marcăm de câteva ori şi trebuia să marcăm pentru a ne putea califica în finală. E important că ne-am creat multe situaţii de a înscrie, dar e mare păcat că le-am ratat. Vom încerca în meciurile viitoare să creştem eficacitatea. Pentru noi este vital să continuăm pe acelaşi drum în ceea ce priveşte originalitatea, creativitatea, ordinea. Cred că deşi s-a terminat 0-3 am pierdut astăzi cu onoare şi demnitate. Plecăm trişţi însă acasă. Urmează pauză şi ne vom pregăţi să ne luăm apoi revanşa în El Clasico de sâmbătă" a declarat Santiago Solari la finalul meciului.

Cei doi tineri, Vinicius şi Reguilon au făcut un meci excelent contra Barcelonei, iar Solari a avut cuvinte de laudă pentru ei la finalul partidei cu Barcelona: "Au jucat foarte bine. Reguilon a fost senzaţional, Vinicius la fel, poate mai puţin pe final. E foarte tânăr şi are nevoie de timp pentru că mai are multe de învăţat" a explicat argentinianul.

"Am dat totul pe teren, ne-am dăruit total. Cred că jocul nostru a fost serios, din păcate am ratat însă calificarea în finală. În fotbal trebuie să-ţi revii repede. Drept sau nedrept, Barcelona s-a impus şi au făcut ceea ce trebuia pentru a câştiga aceasta dublă manşă" a mai adăugat antrenorul de la Real Madrid.

Real Madrid şi marea sa rivală se vor mai întâlni o dată în această săptămână, sâmbătă, tot la Madrid, însă în LaLiga. Meciul Real Madrid - FC Barcelona va fi transmis de Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: real madridsantiago solariel clasico 

viewscnt
Articole similare