Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umilit de FCSB, Lukasz Gikiewicz şi-a găsit în sfârşit echipă. Cu ce club s-a înţeles atacantul polonez

Umilit de FCSB, Lukasz Gikiewicz şi-a găsit în sfârşit echipă. Cu ce club s-a înţeles atacantul polonez

Superliga

Comentarii

Lukasz Gikiewicz, jucător care a plecat de la FCSB după doar patru meciuri, a ajuns la un acord cu Miedz Legnica - echipă care se luptă pentru promovarea în prima ligă a Poloniei.

Gikiewicz este aproape de reveni pe terenul de fotbal. Site-ul przegladsportowy.pl scrie că atacantul de 32 de ani şi-a dat acordul să se transfere la Miedz Legnica, echipă care joacă în liga a doua a Poloniei. În acest moment, Gikiewicz este liber de contract şi s-a antrenat singur, în Dubai, unde locuieşte împreună cu familia.

După 20 de etape, Miedz Legnica se află pe locul 6 în clasamentul ligii secunde, cu 31 de puncte, la 7 lungimi distanţă de locul 2, care asigură promovarea directă. Însă poziţiile 3-6 intră într-un play-off pentru promovarea în prima ligă. Totuşi, conducerea celor de la Legnica şi-au propus să promoveze direct şi, pe lângă Miedz Legnica, au transferat încă doi jucători despre care polonezii scriu că sunt achiziţii importante: pe Omar Santana (liber de contract) şi Josip Soljic (ultima oară la Stal Mielec).

Gikiewicz, forţat să plece de la FCSB

Atacantul polonez a fost una dintre cele mai surprinzătoare mutări pe care FCSB le-a făcut la începutul sezonului. Mai ales că Gikiewicz fusese deja refuzat de Gaz Metan Mediaş. Jucătorul de 32 de ani a intrat în patru partide, timp în care a reuşit două assist-uri, apoi conducerea FCSB-ului l-a forţat să plece.

Gikiewicz a fost evacuat din cantonamentul echipei, pe motiv că nu s-a prezentat la antrenamente, a fost dat afară din grupul de Whatsapp, iar maşina de serviciu a fost înlocuită cu un Matiz. Pe 20 septembrie 2019, oficialii FCSB-ului au decis să rupă unilateral contractul, argumentând că jucătorul a încheiat termenii înţelegerii.

Lukasz Gikiewicz este însă de altă părere şi impresarul acestuia a anunţat că a făcut o plângere la FIFA.

Afla mai multe despre: lukasz gikiewicz 

viewscnt
Articole similare