Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umiliţi şi pe teren şi în afara lui. Reacţia lui MM Stoica după victoria din derby: "Au fost 3, puteau fi 8"

Umiliţi şi pe teren şi în afara lui. Reacţia lui MM Stoica după victoria din derby: "Au fost 3, puteau fi 8"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în turul semifinalei din Cupa României, motiv suficient pentru Mihai Stoica să îşi "înţepe" rivalii într-o postare pe Facebook.

"Au fost 3, puteau fi 8, fără 8 jucători importanţi şi cu 8 jucători eligibili U21 în teren. Nimic DDB (Despre Dinam0 Bucureşti)", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său personal pe Facebook, vineri dimineaţă. 

După victoria de joi seară, FCSB este cu un pas în finala Cupei României, acolo unde, cel mai probabil, va juca împotriva celor de la Sepsi. Într-un derby unic, fără spectatori, FCSB a învins-o autoritar pe Dinamo, chiar dacă a avut în componenţă mai mulţi juniori din academie, dar şi pe un Adi Popa, al cărui contract expiră în doar câteva zile. Popa, dar şi tânărul Dumitru, au fost doi dintre marcatori. 

Puştiul de 18 ani care i-a umilit pe fundaşii lui Dinamo recunoaşte: "De mic mi-am dorit să joc într-un derby"

A fost o victorie clară cu 3-0 a roş-albaştrilor, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. Popa, Olaru şi Dumitru au marcat golurile pentru FCSB. Puştiul de 18 ani s-a distrat cu fundaşii centrali ai "câinilor" şi înscris primul său gol pentru vicecampioana României.

"Mă bucur că am reuşit să marchez, am doar 18 ani şi trebuie să rămân modest în continuare şi să muncesc. De mic mi-am dorit să joc într-un derby, cu atât mai mult am reuşit să marchez şi sunt foarte fericit. Am condus meciul de la un capăt la altul, în prima repriză putea să fie un scor mult mai mare, dar mă bucur că am câştigat cu 3-0.

Deocamdată mai avem returul, dar va fi foarte greu pentru Dinamo să mai revină şi va fi o finală deschisă, zic eu. Sincer, colegii de pe bancă mi-au spus că o să marchez şi am avut încredere în mine şi am marcat" , a declarat Cristian Dumitru.

Gigi Becali, cadou "de ordinul milioanelor de euro" după ultima bucurie din viaţa sa. Ce veste a primit finanţatorul FCSB

 

 

 

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare