Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Umtiti nu are de gând să îşi reducă salariul! Ce decizie va lua Barcelona

Umtiti nu are de gând să îşi reducă salariul! Ce decizie va lua Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are în continuare probleme financiare, iar Joan Laporta încearcă să reducă cheltuielile.

Umtiti nu are de gând să îşi reducă salariul

Pandemia a făcut şi mai dificilă situaţia Barcelonei, iar acum, catalanii încearcă reducerea salariilor, mai ales că în urmă cu doi ani, Barca avea cea mai mare masă salarială din lume (masa salarială a Barcelonei a fost de 671 de milioane de euro, în sezonul 2019-2020). 

În vară, Laporta a început să discute cu jucătorii pentru a reduce salariile, dar nu toţi au fost de acord. Fundaşul central Samuel Umtiti este jucătorul care nu a dorit să renunţe la o parte din bani. 

Nici în acest moment, francezul în vârstă de 29 de ani nu vrea să renunţe la bani, iar clubul a aplicat o soluţie radicală. Barca are de gând să îl lase liber de contract, chiar dacă a plătit pentru el în 2016 suma de 25 de milioane de euro, potrivit publicaţiei spaniole Sport. 

Umtiti, care a fost folosit puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, a primit minute de joc în primele două amicale ale verii, însă nu a avut evoluţii bune şi clubul l-a anunţat că nu va mai conta pe serviciile sale. Umititi nu vrea însă să plece de la FC Barcelona, iar gruparea catalană ar putea fi nevoită să-i rezilieze unilateral contractul.

Campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, Umtiti a venit în 2016 la Barcelona, unde în primele două sezoane a fost un jucător important, însă, din cauza accidentărilor, fundaşul central şi-a pierdut locul în echipa de start a catalanilor.

Afla mai multe despre: umtiti-barca-las liga 

viewscnt
Articole similare