Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un act de sfidare la adresa întregii Oltenii!" Reacţie dură a Craiovei după ce s-a aflat cine va arbitra meciul cu Astra

"Un act de sfidare la adresa întregii Oltenii!" Reacţie dură a Craiovei după ce s-a aflat cine va arbitra meciul cu Astragalerie foto
Comentarii

CS U Craiova a emis un comunicat dur de presă, după ce gruparea din Bănie a aflat că partida cu Astra, din prima etapă a play-off-ului va fi condusă de Alexandru Tudor.

Oltenii susţin că centralul din Bucureşti a "făcut praf" mai multe meciuri cu miză ale Craiovei şi avertizează că delegarea sa reprezintă un gest "inconştient" al conducerii CCA. Redăm mai jos integral comunicatul de presă emis de fromaţia alb-albastră.

  • CS U Craiova - Astra e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 20:45

"Delegarea domnului Tudor la partida cu Astra, un act de sfidare la adresa întregii Oltenii

Am luat act cu indignare şi revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universităţii din playoff, chiar la Craiova, cu Astra.
Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Ştiinţei, influenţând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiţie şi a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi).

Având în vedere toate aceste antecedente, precum şi numeroasele proteste şi luări de poziţie ale clubului nostru împotriva prestaţiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconştient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noştri şi, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera.   

Reamintim tuturor că oficialii Universităţii, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziţii decente şi îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru că ştim şi admitem că orice om poate să greşească. Doar că sunt şi oameni care greşesc atât de des şi atât de unidirecţional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor.

Nu am cerut şi nu vom cere niciodată tratament preferenţial, cerem doar să fim trataţi corect şi sportiv, iar delegarea de astăzi este (şi ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului şi la adresa Universităţii Craiova, în egală măsură
", se arată în textul publicat pe site-ul oficial al CS U Craiova.

Afla mai multe despre: craiovaalexandru tudorfani craiova 

viewscnt
Articole similare