Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt club din Serie A îl doreşte pe Ianis Hagi. Antrenorul îl cunoaşte bine şi a recunoscut interesul

Un alt club din Serie A îl doreşte pe Ianis Hagi. Antrenorul îl cunoaşte bine şi a recunoscut interesul

Stranieri

Comentarii

Antrenorul formaţiei din Serie A, Cagliari, Walter Zenga, a recunoscut că este interesat de situaţia lui Ianis Hagi şi că ar dori să îl aducă în Italia, dacă se poate.

Cagliari îşi turează motoarele în aşteptarea reluării campionatului din Serie A. Antrenorul Walter Zenga nu pierde timpul şi a alcătuit o listă de jucători pe care i-ar dori la club cu prima ocazie. Primul dintre ei este mijlocaşul român împrumutat de la Genk la Rangers, Ianis Hagi.

Walter Zenga a recunoscut la Antena Sport că l-a dorit şi în trecut pe Ianis Hagi, însă tatăl său, Gheorghe Hagi, a considerat-o inoportună mutarea, la acel moment.

''Îl urmăresc pe Ianis Hagi de ceva timp, am vrut să îl aduc la Crotone, cât încă era în formare. Am vorbit cu tatăl său, Gheorghe Hagi, care, însă, în acel moment a preferat să îl aducă în România. Ianis este un talent, va avea succes 100%'', a declarat tehnicianul italian.

Cagliari se înscrie pe lista formaţiilor care îl monitorizează cu atenţie pe Ianis Hagi şi care ar fi interesate de un eventual transfer, alături de Lazio Roma, Ludogoreţ, Galatasaray sau Sevilla.

Walter Zenga a fost antrenor în România cu trei ocazii: sezonul 2002/2003 la FC Naţional, sezonul 2004/2005 la FCSB şi 2007 la Dinamo. Este căsătorit cu o româncă, simte şi respiră precum un român, chiar dacă Italia este casa lui.

După experienţele din România, Zenga a bifat o serie impresionantă de formaţii: Catania, Palermo, Al-Nasr, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al-Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia, iar din acest an Cagliari.

Ianis Hagi, vicecampion în Scoţia?

Liga scoţiană va declara luni încheiat sezonul 2019/2020 al campionatului Scoţiei, iar titlul îi va reveni echipei Celtic Glasgow, susţine The Telegraph. Luni este programată o şedinţă a conducerii ligii din Scoţia. Potrivit telegraph.co.uk, UEFA ar fi fost deja notificată să se aştepte la această decizie.

Celtic Glasgow este lider în clasamentul campionatului Scoţiei, cu 80 de puncte, cu 13 mai multe decât echipa de pe locul doi, FC Rangers, la care evoluează Ianis Hagi. Campionatul a fost întrerupt la 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare