Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt internaţional român la Galatasaray! Presa din Turcia aruncă bomba. Negocieri pentru un super transfer!

Un alt internaţional român la Galatasaray! Presa din Turcia aruncă bomba. Negocieri pentru un super transfer!

Stranieri

Comentarii

Conform presei din Turcia, Silviu Lung Jr ar putea fi înlocuitorul lui Fernando Muslera, portarul titular de al Cim Bom Bom, care s-a accidentat.

După ce Florin Andone a jucat în stagiunea trecută la Galatasaray Istanbul, cea mai titrată echipă a Turciei ar fi interesată acum de un alt fotbalist român.

Turcii anunţă că directorul sportiv de la Galatasaray, Şükrü Hanedar a discutat deja cu oficialii clubului Kayserispor, dar că cel mai probabil, va încerca să-l transfere pe Lung Jr în calitate de jucător liber de contract.

Portarul în vârstă de 31 de ani rămâne fără echipă la finalul sezonului din Turcia. Oficialii celor de la Kayseri i-au propus prelungirea înţelegerii, însă olteanul nu are de gând să mai rămână la club. Trei ani au fost de-ajuns pentru el.

Silviu Lung este şi pe lista celor de la Beşiktas Istanbul

Turcii au anunţat recent că Lung Jr, portar cu o cotă bună în Super Liga Turcă şi care are şi avantajul de a cunoaşte foarte bine campionatul, s-ar afla şi pe lista celor de la Beşiktaş Istanbul.

Silviu Lung şi Cristian Săpunaru au fost integralişti în meciul direct câştigat Kayserispor cu 3-1 în faţa lui Besiktas, pe teren propriu.

La final, căpitanul celor de la Beşiktaş, Burak Yilmaz, l-a felicitat pe Lung pentru prestaţia din partida contra echipe sale. După acel meci, Silviu Lung a devenit portarul cu cele mai multe intervenţii din Super Lig.

Afla mai multe despre: silviu lung jrgalatasaray 

viewscnt
Articole similare