Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un alt mod de a privi fotbalul! În loc să plângă pentru înfrângere, panamezii sărbătoresc prima reuşită la Mondial

Un alt mod de a privi fotbalul! În loc să plângă pentru înfrângere, panamezii sărbătoresc prima reuşită la Mondial

Cupa Mondială

Comentarii

Panamezii abordează diferit înfângerea cu 6-1 suferită în faţa Angliei. În loc să fie supărat pentru înfrângerea categorică, Hernan Dario Gomez şi-a felicitat ”elevii” pentru primul gol reuşit la un Campionat Mondial.

”Felipe Baloy se retrăsese din echipa naţională. A revenit pentru acest turneu, iar Dumnezeu l-a ajutat să marcheze. Frumoasă execuţie! Când eşti la debut, te bucuri de orice, te agăţi de fiecare mică fericire.

Am încercat să jucăm de la egal la egal cu Anglia, am vrut să fim agresivi, dar diferenţa de clasă este enormă. Ne-am convins de asta imediat. Am evitat o înfrângere şi mai umilitoare.

La pauză le-am amintit care a fost obiectivul dinaintea meciului. Să fim egali măcar o repriză cu ei. Le-am spus că asta este şansa noastră. Băieţii s-au temut înaintea meciului. Panama este la acest Mondial ca un copilaş care a ieşit afară să se joace cu cei mari", a declarat Gomez.

Anglia a învins, duminică, scor 6-1, naţionala statului Panama, din care face parte dinamovistul Jaime Penedo, într-un meci din etapa a doua a Grupei G de la Cupa Mondială, disputat la Nijni Novgorod. Golurile învingătorilor au fost marcate de Stones ‘8, ‘40, Kane ‘22 (penalti), ’45 (penalti), ’62 şi Lingard ’36. Pentru Panama a înscris Baloy, în minutul 78. Acesta este primul gol al panamezilor la un turneu final al CM.

Afla mai multe despre: mondial 

viewscnt
Articole similare