Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un altfel de FCSB - Dinamo. Florentin şi Patrick Petre au câştigat duelul cu fraţii Nicoliţă! Dacia Unirea s-a impus clar în faţa echipei din Făurei VIDEO

Un altfel de FCSB - Dinamo. Florentin şi Patrick Petre au câştigat duelul cu fraţii Nicoliţă! Dacia Unirea s-a impus clar în faţa echipei din Făurei VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Pandemia nu a oprit fotbalul din eşaloanele inferioare, unde nu sunt banii şi valoarea din Liga I, însă unde există la fel de multe orgolii.

Înainte de FCSB - Dinamo s-a jucat miniderby-ul dintre Dacia Unirea Brăila şi Făurei. Dinamoviştii Florentin şi Patrick Petre i-au învins pe steliştii Bănel şi Stelică Nicoliţă cu 5 la 1. Patrick a marcat, iar Bănel a jucat tot meciul, la 35 de ani.

"Îmi pare rău că nu mai pot, eu sunt un pic mai în vârstă decât el. Cel mai dificil adversar pe care l-ai avut în derby? Prietenul meu, Bănel. Era singurul jucător care îmi rezista fizic de la început până la sfârşitul meciului. ” a mărturisit Florentin Petre.

Bănel şi Petre sunt nostaligi când vine vorba de derby. De la bătăliile cu zeci de mii de fani în tribune şi cu 22 de gladiatori pe teren, clasicul României s-a transformat total.

”Foarte frumoase. Nu dormeam o săptămână înainte de meci. Emoţii şi stresul acela, pentru că dacă te bătea Dinamo râdeau toţi de tine” îşi aminteşte Bănel Nicoliţă.

”Sunt curios dacă băieţii care joacă sâmbătă ştiu cam ce înseamnă un derby Steaua - Dinamo. La Dinamo e greu cu omogenitatea, la Steaua sunt probleme medicale” a spus şi Florentin Petre, acum antrenor la Dacia Unirea Brăila.

Articol de Adrian Tănase

Afla mai multe despre: florentin petrebănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare