Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un an de la tragedia care a marcat fotbalul. Ce s-a întâmplat cu cei trei fotbalişti ai lui Chapecoense care au supravieţuit!

Un an de la tragedia care a marcat fotbalul. Ce s-a întâmplat cu cei trei fotbalişti ai lui Chapecoense care au supravieţuit!galerie foto
Comentarii

Astăzi, 28 noiembrie, se împlineşte un an de la teribilul accident aviatic, în care a pierit o întreagă echipă de fotbal - Chapecoense. 77 din cele 71 de persoane aflate la bordul aeronavei au decedat. Totul s-a întâmplat în apropierea oraşului Medelin (Columbia). Întreaga tragedie putea evitată, dacă avionul ar fi fost alimentat cu suficient combustibil!

Formaţia braziliană se deplasa în Columbia, unde urma să joace turul ultimului act al Cupei Sudamericane, împotriva lui Atletico Nacional. În semn de respect, organizatorii le-au oferit din oficiu trofeul brazilienilor. Doar trei fotbalişti au supravieţuit: portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, ultimii doi au mai putut juca fotbal după accident, însă portarul Follmann n-a fost atât de norocos, întrucât i s-a amputat un picior.

22 de jucători au fost transferaţi la Chapecoense, pentru a reconstrui echipa.  În acest sezon, formaţia antrenată acum de Gilson Kleina se află pe locul noua al clasamentului, cu o etapă înainte de final, şi este calificată în Cupa Sudamericană.

Vezi imagini de la tragedia de acum un an în Galeria FOTO

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chapecoensebraziliatragedie 

viewscnt
Articole similare