Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor de la Dinamo a fost arestat după ce ar fi abuzat o fetiţă de 7 ani! Reacţia clubului

Un antrenor de la Dinamo a fost arestat după ce ar fi abuzat o fetiţă de 7 ani! Reacţia clubului

Alte sporturi

Comentarii

Un antrenor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo a fost săltat de către poliţişti, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o fetiţă în vârstă de 7 ani.

Conform informaţiilor oferite de gandul.ro, antrenorul de înot, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la audieri, fiind suspect că ar fi ”profitat” de o fetiţă de şapte ani.

Sursa citată anunţă că numele antrenorului de la Dinamo este Ştefan Mihai Cam, cel care avea în grijă grupele de iniţiere de la CS Dinamo.

Ştefan Cam a fost arestat!

Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuţ Popa, a fost înştiinţat de cele întâmplate şi a luat primele măsuri ce ţineau de sfera sa: i-au desfăcut contractul de muncă.

De asemenea, au pus la dispoziţia Poliţiei imaginiel de pe camerele de supraveghere din zona bazinului de înot.

Sprijinim cu tot ce este nevoie ancheta Poliţiei. Am rămas stupefiaţi cu toţii când am auzit. Noi, la academia de înot, am asigurat toată transparenţa de care este nevoie, părinţii stau tot timpul pe marginea bazinului, nu o să tolerăm aşa ceva. Până acum nu am avut nicio plângere în legătură cu acest antrenor”, a declarat Ionuţ Popa.

Se pare că poliţiştii de la Secţia 6 din Capitală au fost sesizaţi marţi - 13 februarie 2024 - de mama respective fetiţe, deoarece micuţa în vârstă de 7 ani i-ar fi povestit că a fost atinsă în zonele initime de către antrenor.

Afla mai multe despre: stefan mihai camcs dinamoabuz 

viewscnt
Articole similare