Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor de legendă al fotbalului românesc, plecăciune în faţa lui Mirel Rădoi: ”Sunt în fotbal de 60 de ani, dar n-am mai văzut aşa ceva!”

Un antrenor de legendă al fotbalului românesc, plecăciune în faţa lui Mirel Rădoi: ”Sunt în fotbal de 60 de ani, dar n-am mai văzut aşa ceva!”

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Dumitru Dumitriu a vorbit despre ascensiunea fulminantă a lui Mirel Rădoi în cariera de antrenor.

Numit pe neaşteptate la FCSB şi apoi demis de Gigi Becali, Mirel Rădoi nu părea să aiba capacitatea de a face diferenţa ca antrenor în fotbalul românesc. Cel puţin, nu aşa cum o făcuse ca jucător.

Mentorul său, Cosmin Olăroiu a avertizat însă, chiar şi în acele momente dificile că Mirel Rădoi va fi un antrenor important pentru fotbalul nostru. Timpul pare că i-a dat dreptate lui Olăroiu, iar Mirel Rădoi, numit între timp la cârma reprezentativei de tineret a României a făcut senzaţie la turneul final european din Italia şi San Marino 2019.

A făcut acum pasul spre echipa naţională mare, fiind numit selecţioner al României în locul lui Cosmin Contra, la capătul unei aventuri impresionante pe banca echipei de tineret. O ascensiune remarcabilă, care l-a luat prin surprindere chiar şi pe experimentatul Dumitru Dumitriu, fost antrenor la naţională sau la Steaua:  ”Sunt şi eu în fotbal de vreo 60 de ani ca jucător şi ca antrenor, antrenorii care au lucrat în acelaşi timp cu mine, sau cu mine sau peste mine cum a fost Iordănescu, n-au reuşit să facă o performanţă atât de rapidă cum a făcut Rădoi, cu toate că la vremea respectivă a avut jucători de jucători” a explicat Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Sunt convins că nu va pleca cu fundul în poartă cum se spune, nu va fi niciodată timorat de niciun adversar, cu toate că aceşti jucători cu care ne întâlnim în primul joc, joacă în campionatele bune ale Europei şi nu mai sunt ca cei de acum 4-5-10 ani.   Sunt convins că va duce la un numitor comun toţi jucătorii şi va construi aşa manieră să aibă o şansă peste 50% de calificare” a mai spus Dumitriu despre Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: dumitru dumitriumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare