Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor de legendă îl face zob pe Pogba: "L-aş alege oricând pe Luis Alberto înaintea lui"

Un antrenor de legendă îl face zob pe Pogba: "L-aş alege oricând pe Luis Alberto înaintea lui"

Serie A

Comentarii

Fostul selecţioner al Italiei, legendarul Marcelo Lippi, nu este impresionat de Paul Pogba, starul lui Manchester United.

Fost antrenor la Juventus, dar şi la naţionala Italiei, Lippi se alătură lui Jose Mourinho, care nici el nu a rămas impresionat de Pogba, fotbalist pe care l-a avut sub comanda sa la Manchester United şi cu care s-a certat în câteva luni de la instalarea la echipă:

"Eu personal l-aş lua oricând în echipa mea pe Luis Alberto în loc să-l iau pe Pogba. Spaniolul este un fotbalist de o calitate extraordinară, profesional şi uman. Cred că are în acest moment unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale" a mărturisit italianul, atunci când a fost întrebat dacă Pogba ar trebui să revină la Juventus. Lippi pare să sublinieze clar care sunt problemele pe care campionul mondial Paul Pogba le are în cariera sa, unele subliniate prin declaraţii şi de Jose Mourinho, fostul său antrenor.

Luis Alberto Romero joacă la Lazio din 2016 şi este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Italia. A crescut la Sevilla şi la Liverpool, dar cea mai bună perioada a carierei sale este cea pe care o traversează acum la Roma. Coechipierul lui Ştefan Radu este cotat la doar 44 de milioane de euro. Manchester United solicită pentru rebelul Paul Pogba 140 de milioane de euro, scrie presa din Anglia.

Afla mai multe despre: luis albertopaul pogbamarcelo lippi 

viewscnt
Articole similare