Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor din Liga 2 a făcut praf un fost jucător de la FCSB: ”Du-te bă, băiatule, la biserică!” + ”Nu reuşeşti să bagi o minge în poartă, Doamne fereşte!”

Un antrenor din Liga 2 a făcut praf un fost jucător de la FCSB: ”Du-te bă, băiatule, la biserică!” + ”Nu reuşeşti să bagi o minge în poartă, Doamne fereşte!”

Liga 2

Comentarii

FC Braşov a terminat la egalitate partida cu Ripensia Timişoara, scor 1-1, din etapa cu numărul 4 din Liga 2-a.

Un antrenor din Liga 2 a făcut praf un jucător: ”Du-te bă, băiatule, la biserică!” + ”Nu reuşeşti să bagi o minge în poartă, Doamne fereşte!”

Ilie Stan a avut o criză nervoasă la finalul partidei. Antrenorul lui FC Braşov a fost total nemulţumit de atitudinea avută de Vlad Mihalcea (22 de ani).

Stan nu s-a putut abţine şi l-a criticat dur pe tânărul jucător. Stan i-a reproşat lipsa de inteligenţă la o ocazie importantă din timpul jocului.

”În opinia mea, am pierdut trei puncte. Este inadmisibil ca un jucător care, nu că dau în jucător – Doamne fereşte!. Dar ne gândim apoi de ce la 23 de ani, după ce la 17 ani ai fost la Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB), nu poţi să te impui. După 6 ani de zile nu reuşeşti să bagi o minge în poartă la 2 metri. Este ceva inadmisibil! I-am zis acum: «Du-te, bă, băiatule, la biserică!». Nu se poate cu poarta goală să ratezi în minutul 88. Ce mai vorbim despre fotbal? (n.r. – pe cine era supărat). Eram pe mai mulţi…

Fotbalul fără presiune nu se poate. N-ai cum să n-ai performanţă la fotbal”

Fotbalul nu înseamnă numai alergare, haideţi să ne pregătim fizic, să alergăm, dar înseamnă şi inteligenţă, înseamnă şi minte. Au atuirile lor. Sunt foarte mulţi jucători veniţi de la Divizia C, care n-au făcut efortul pe care îl fac acum. Dar nu au făcut nici din punct de vedere tactic ce le cer. Pentru asta trebuie să avem răbdare, pentru că sunt jucători buni, care trebuie să joace sub presiune.

Fotbalul fără presiune nu se poate. N-ai cum să n-ai performanţă la fotbal. Când ştiu să joc sub presiune, când pot să alerg, când sunt şi puţin inteligent, fac diferenţa”, a declarat Ilie Stan despre joc potrivit Liga2.com.

FC Braşov în meciul cu Ripensia: C. Lungu – Sburlea, Rob. Gherghe, Al. Sabău, Dumbravă, Leonte, Rz. Iorga (Mitroi 48′), H. Popa (cpt.)(Vl. Mihalcea 69′), Iul. Roşu (Lascu 82′), Boţia (M. Codrea 69′), Iurcu (Negrean 82′). Rezerve neutilizate: Gârniţă – Cîrstian, Motroc, Ghe. Anton.

Afla mai multe despre: liga 2ilie stanfc brasovvlad mihalcea 

viewscnt
Articole similare