Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Blestemul FC Orenburg. Un fotbalist român s-a accidentat grav şi a ratat transferul în Rusia, însă "urmaşii" săi au avut aceeaşi soartă

Blestemul FC Orenburg. Un fotbalist român s-a accidentat grav şi a ratat transferul în Rusia, însă "urmaşii" săi au avut aceeaşi soartă

Fotbal

Comentarii

În această vară, formaţia de primă ligă din Rusia, FC Orenburg, ajunsese la un acord cu FCSB pentru transferul definitiv al mijlocaşului Lucian Filip (). În ultimul său meci înainte de plecarea în Rusia, în meciul din preliminariile Europa League, contra Mladei Boleslav, Lucian Filip a suferit o accidentare gravă la genunchi.

Jucătorul în vârsă de 29 de ani a părăsit terenul în lacrimi, după doar jumătate de oră. La ora aceea, Gigi Becali l-a acuzat pe Filip de lipsă de fair-play şi devotament, considerând că acesta a cerut schimbare doar pentru a se proteja în vederea acestui transfer.

Lucrurile nu au stat deloc aşa, iar Filip a lipsit de pe gazon aproape patru luni de zile. Transferul la Orenburg a căzut, iar ruşii au fost nevoiţi să se reorienteze rapid. Alesul a fost Milos Stanoevich de la Sarajevo, însă acesta s-a accidentat şi el grav la un antrenament, chiar înainte ca transferul să se oficializeze. Aşa că Orenburg se vedea din nou în situaţia de a căuta un nou mijlocaş central.

Într-un final, l-au găsit pe lituanianul Fiodor Cernych, cel care venea împrumut de la Dinamo Moscova. După doar şase meciuri, internaţionalul lituanian s-a accidentat şi el, fiind nevoit să stea departe de teren mai bine de o lună de zile.

Blestemul de Orenburg a continuat cu un alt jucător adus în vară de formaţia din Rusia. Fundaşul central Adil Gotlieb, adus pentru 400.000 de euro din Israel s-a accidentat şi el foarte grav, la ligamentele încrucişate ale genunchiului, şi absentează de mai bine de trei luni.

După 19 runde disputate în Rusia, Orenburg este pe locul 14 (din 16), cu 19 puncte, unul mai mult decât Samara (la care evoluează Paul Anton), care este pe primul loc sub linia salvării de la retrogradare.

Afla mai multe despre: fotbalfcsb 

viewscnt
Articole similare