Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor legendar a ţinut să-l felicite personal pe Gică Craioveanu: "A fost o onoare imensă"

Un antrenor legendar a ţinut să-l felicite personal pe Gică Craioveanu: "A fost o onoare imensă"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu a prefaţat pentru presa spaniolă partida dintre Villarreal şi Valencia, programată astăzi, de la ora 18. Fostul jucător al "Submarinului Galben" şi-a amintit un moment de graţie din cariera sa, după un meci cu Valencia.

Pe 14 februarie 1999, Gică Craioveanu marca decisiv pentru Villarreal într-un meci cu Valencia, oferindu-şi un cadou superb cu ocazia împlinirii vârstei de 31 de ani. Imediat după meci, antrenorul celor de la Valencia de la acea dată, italianul Claudio Ranieri, a venit personal pentru a-l felicita pe jucătorul român.

"Ranieri a intrat în vestiar după meci şi m-a felicitat. Pentru a fost unul dintre cele mai mari onoruri pe care mi l-a făcut cineva în viaţa mea. A venit, mi-a strâns mâna, m-a felicitat pentru gol, dar şi pentru aniversarea mea", a declarat Craioveanu, pentru ElDesmarque.

Ajuns la 68 de ani, Claudio Ranieri a antrenat formaţii precum Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Parma, Juventus, Roma, Inter, Monaco, Leicester, Nantes, Fulham, naţionala Greciei, iar acum se află pe banca tehnică a celor de la Sampdoria. Este artizanul titlului istoric cucerit de Leicester City în sezonul 2015/2016, atunci când a uimit întreaga lume a fotbalului.

Gică Craioveanu a evoluat pentru Villarreal în perioada 1998-2002, timp în care a bifat 120 de meciuri şi a marcat 28 de goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare