Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor uriaş anunţă: ”Domnia Messi - Cristiano Ronaldo s-a terminat!” Cine sunt succesorii lor în opinia reputatului tehnician

Un antrenor uriaş anunţă: ”Domnia Messi - Cristiano Ronaldo s-a terminat!” Cine sunt succesorii lor în opinia reputatului tehnician

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Arsene Wenger a vorbit pentru TalkSport despre fotbal şi poveştile sale. Printre altele, reputatul tehnician francez a conchis că era lui Cristiano Ronaldo şi Leo Messi se apropie de final.

”N-am văzut niciodată fotbalişti ca ei. Messi şi Cristiano Ronaldo pot crea totul în decurs de o fracţiune de secundă şi te pot scoate din orice situaţie dificilă” a explicat Arsene Wenger la TelkSport.

În opinia francezului însă, era celor două legende a apus. Ei le vor lăsa locurile unor fotbalişti care joacă acum pentru aceeaşi echipă: ”Eu cred că vine o nouă generaţie de fotbalişti puternică din spate. Iar cei mai reprezentativi joacă la aceeaşi echipă. Mă refer la Kylian Mbappe şi la Neymar” a subliniat Wenger.

Messi şi Cristiano Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel de 15 ani. Cei doi super fotbalişti au cifre absolut fabuloase, aproape fără precedent în istoria fotbalului. Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, iar Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid.

Argentinianul a marcat 627 de goluri şi a oferit 250 de pase decisive pentru gruparea catalană, în timp ce rivalul său a marcat 725 de goluri la toate echipele pentru care a evoluat şi a oferit 222 de pase decisive. Messi şi Cristiano au împreună 11 Baloane de Aur. Conform unei statistici, Messi participă la fiecare gol marcat de echipa sa la un interval de 70 de minute, în timp ce Cristiano Ronaldo face acelaşi lucru în 85 de minute. Sunt cifre uriaşe, unice, care determină clar supermaţia celor doi coloşi ai fotbalului mondial.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomessiwenger 

viewscnt
Articole similare