Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un apropiat de-al lui Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost!” + De ce ajutor crede că ar avea nevoie vedeta lui Becali: „Trece printr-o perioadă mai grea..”

Un apropiat de-al lui Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost!” + De ce ajutor crede că ar avea nevoie vedeta lui Becali: „Trece printr-o perioadă mai grea..”

Superliga

Comentarii

Probleme pentru Florinel Coman. Şeptarul FCSB a fost prins de Poliţia Rutieră conducând cu 165 km/h pe autostradă, pe sensul Constanţa - Bucureşti. Coman s-a ales cu dosarul penal pentru viteză, dar şi pentru faptul că a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care nu era valid.

Florinel Coman le-ar fi înmânat oamenilor legii un document similar cu un permis de conducere internaţional. Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Laurenţiu Calu, şeful şcolii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman, a vorbit despre isprava fostului său elev şi a mărturisit că nu îi vine să creadă că atacantul ar fi recurs la o asemenea „metodă”. Ba mai mult, Calu îi cere lui Gigi Becali să îl ajute pe Coman, considerând că acesta trece printr-o perioadă mai grea. 
 
Nu-mi vine să cred! Ştiam că nu are permis, că se pregăteşte şi că face şcoala de şoferi. Nu ştiu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconştienţă ce a făcut, dar să ştiţi că Florinel nu e un element rău.
Nu e nici ţigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează şi acum şofer pe un camion care transportă cereale”, a afirmat Calu, pentru GSP.ro.
Probabil trece printr-o perioadă mai grea şi nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine şi ştiu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor şi văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situaţii de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susţină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Aşa ar trebui să aibă şi FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate. E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem.", a mai spus Laurenţiu Calu.
 
Florinel Coman nu are un sezon prea reuşit la FCSB. Revenit după o accidentare gravă, cel poreclit ”Mbappe” a marcat de doar două şi a oferit şapte pase de gol în actualul sezon pentru FCSB în toate competiţiile.
 
 

Afla mai multe despre: florinel comanlaurentiu calufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare