Experiențe împreună.
You are here:

Un arbitru din Italia, găsit înjunghiat în propria casă, alături de iubita sa. Cum au fost descoperiţi cei doi de poliţie

Un arbitru din Italia, găsit înjunghiat în propria casă, alături de iubita sa. Cum au fost descoperiţi cei doi de poliţie
Comentarii

Un arbitru din Italia a fost găsit decedat, înjughiat, în locuinţa sa din Lecce, împreună cu iubita sa, şi ea fără suflare.

Veste şoc în fotbalul din Italia. Arbitrul Daniele De Santis a decedat la vârsta de 33 de ani, fiind găsist înjunghiat în propria locuinţă, din Lecce. Poliţia nu are date despre contextul în care s-a produs decesul, dar acesta a fost găsit fără suflare, alături de iubita sa, decedată şi ea.

„Sunt socat. Încă ştim foarte puţin despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia şi cu toţi oamenii asociaţiei”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociaţiei italiene a arbitrilor. De Santis a arbitrat aproximativ 130 de jocuri în Serie C şi Serie D. Miercurea aceasta, de fapt, urma să arbitreze meciuld dintre Monopoli şi Modena, din Cupa Italiei.

Trupul lui De Santis a fost găsit pe scările imobilului în care locuia, în timp ce corpul prietenei sale, Eleonora Manta a fost găsit în interiorul casei.

viewscnt
Articole similare
Borcea a dat lovitura in plina criza. Cati bani a luat dupa vanzarea apartamentului din Miami, de...