Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un arbitru român a dispărut! Primele informaţii: "Se afla în zona gării, unde s-a întâlnit cu un amic". Apelul lansat de autorităţi

Un arbitru român a dispărut! Primele informaţii: "Se afla în zona gării, unde s-a întâlnit cu un amic". Apelul lansat de autorităţigalerie foto

Handbal

Comentarii

Constantin Chicuş, 30 de ani, arbitru de handbal şi fost consilier local în Braşov, este dat dispărut de miercuri, 13 octombrie.

Arbitrul Constantin Chicuş a dispărut

"Poliţia Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 16,00, un bărbat,  în vârstă de 30  ani, a plecat voluntar de la domiciliul său situat în municipiul Braşov şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1,85 m, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt, faţa ovală, ochi verzi, ten deschis.

Nu se cunosc articolele de vestimentaţie pe care acesta le purta la momentul plecării.

Bărbatul are asupra sa telefon mobil şi acte de identitate.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", a anunţat instituţia. 

Persoana dispărută este Constantin Chicuş, preşedintele Junior Tineri şi a fost consilier local PSD în mandatul 2016 – 2020. Pe lângă funcţiile ocupate, el are o pasiune şi pentru sport. Conform Handbalmania.ro, el este arbitru de handbal. 

Acesta nu a mai fost văzut de cunoscuţi de miercuri, de când nu a mai răspuns nici la telefon. ”Eu am vorbit cu el miercuri la ora 13, fiindcă urma să ne vedem, iar la 13.30 avea telefonul închis. Din ce am auzit, în ziua respectivă, pe la 13.30, se afla în zona gării Braşov, unde s-a întâlnit inopinat cu un amic de-ai lui. Locuia cu părinţii, care l-au căutat peste tot în această dimineaţă: poliţie, spital… Şi eu stau pe telefon de la 7 dimineaţă, sunt înnebunit”, a declarat un apropiat de-ai arbitrului braşovean, pentru sursa citată. 

Foto: Handbalmania.ro

Afla mai multe despre: constantin chicuşconstantin chicuş psdconstantin chicuş handbal 

viewscnt
Articole similare