Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant de Liga 1 vine să ajute echipa lui Adrian Mititelu. Transfer important reuşit de FC Universitatea Craiova 1948

Un atacant de Liga 1 vine să ajute echipa lui Adrian Mititelu. Transfer important reuşit de FC Universitatea Craiova 1948

Fotbal

Comentarii

După ce l-a transferat pe Claudiu Codoban, echipa lui Adrian Mititelu a mai adus un fotbalist cu experienţă în Liga 1. Gruparea olteană încearcă să se întărească serios pentru a obţine promovarea în Liga 2.

Cuplul Nicolo Napoli-Marcel Puşcaş a bifat al doilea transfer important de la sosirea la Craiova. FC Universitatea Craiova 1948 l-a transferat săptămâna trecută pe Claudiu Codoban, iar zilele trecute a ajuns la o înţelegere cu Robert Răducanu.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate cu formaţia lui Adrian Mititelu.

42 de meciuri a strâns vârful ce măsoară 1.88 cm în Liga 1. El a evoluat în prima divizie pentru Concordia Chiajna şi FC Viitorul Constanţa. În ciuda înălţimii sale, Răducanu poate evolua şi în bandă, ca aripă stânga sau dreapta. Din postura de vârf, Robert Răducanu a marcat 3 goluri şi a reuşit 2 pase decisive pentru Chiajna în prima divizie.

În lotul echipei lui Adrian Mititelu se mai află atacanţii Claudiu Bălan, Samuel Zimţa, Florin Costea şi Robert Văduva.

sursa foto: FC Universitatea Craiova 1948
 

Afla mai multe despre: robert răducanuadrian mititeluuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare