Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un atacant excelent pentru Messi!" Barcelona pregăteşte transferul perfect: negocierile sunt în toi

"Un atacant excelent pentru Messi!" Barcelona pregăteşte transferul perfect: negocierile sunt în toi

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) e dorit cu foarte mare insistenţă de FC Barcelona pentru a-l înlocui pe Luis Suarez (33 de ani), iar Fabio Radaelli, psihologul fostulei echipe a atacantului - Racing Club -, crede că acesta se va potrivi perfect pe stilul Barcelonei şi va face o pereche reuşită cu Leo Messi, cu care e coleg la naţionala Argentinei.

Psihologul lui Racing Club îl laudă pe Lautaro pentru că acesta e foarte inteligent şi asta este o calitate principală atunci când vrei să joci alături de Leo Messi. Radaelli e de părere că Lautaro Martinez e omul potrivit pentru Messi, din punct de vedere al calităţilor pe care le are atacantul lui Inter.

"Acest copil are un cap spectaculos. Trebuie să fii inteligent pentru a juca cu Messi. Trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce face pentru că în orice moment îţi oferă o minge incredibilă. Lautaro poate fi un excelent număr 9 pentru Messi. Caracteristicile sale se potrivesc perfect pentru jocul cu Leo. În interioriul careului, de exemplu, el este similar cu Suarez", a spus Fabio Radaelli pentru Mundo Deportivo

Cumpărat în 2018 de Inter de la Racing Club, cu 25 de milioane de euro, Lautaro poate pleca în vară la FC Barcelona şi poate aduce un profit uriaş clubului italian. În numai doi ani, cota lui Lautaro Martinez a avut o creştere fulminantă, iar acum atacantul valorează numai puţin de 80 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Barcelona negociază deja de mai mult timp cu Inter pentru un transfer al lui Lautaro Martinez.

Afla mai multe despre: leo messilautaro martinezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare