Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant la modă din Spania confirmă: ”Real Madrid m-a dorit în această vară”

Un atacant la modă din Spania confirmă: ”Real Madrid m-a dorit în această vară”

Real Madrid

Comentarii

După plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, Florentino Perez a căutat diverse soluţii pentru a întări atacul actualei campioane a Europei. S-a ajuns în cele din urmă la varianta ”repatrierii” lui Mariano Diaz, fotbalist care a crescut în Academia clubului blanco.

Iago Aspas, cel mai bun marcator spaniol din ultimii ani a fost şi el pe lista Realului. A confirmat-o chiar vârful de la Celta Vigo miercuri, când a fost invitat de oficialii La Liga alături de Luis Suarez şi Borja Iglesias, cei trei nominalizaţi la premiul de jucător al lunii: ”Cu mine nu au discutat în mod direct, dar e clar că a existat interes” spune Aspas. ”Sincer, nu ştiu dacă au fost discuţii şi la nivel de cluburi. Ulterior l-au transferat pe Mariano. Eu spun mereu că niciodată nu ştii ce se va întâmpla în fotbal, dar eu sunt fericit la Vigo. Mai am contract aici şi sunt foarte fericit” a mai explicat Iago Aspas.

LIVE VIDEO | Viktoria Plzen - Real Madrid, Telekom Sport 2 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Atacantul naţionalei Spaniei subliniază absenţa lui Cristiano Ronaldo din echipa blanco: ”Au făcut multe schimbări acolo, dar au fotbalişti foarte buni. E drept, Cristiano era foarte important, pentru că marca foarte multe şi ascundea astfel foarte multe dintre carenţele echipei” spune Iago.

LIVE VIDEO | Viktoria Plzen - Real Madrid, Telekom Sport 2 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Celta şi Real Madrid joacă duminică de la 21:45 în direct pe Telekom Sport 3. Până atunci, Real Madrid are meci în această seară, de la ora 22:00, la Plzen contra campioanei Cehiei. Meciul se poate urmări la Telekom Sport 2. 

Transmisiuni UEFA Champions League pe Telekom Sport. Meciurile de miercuri

De la 19:55

De la 22:00

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoiago aspascelta vigoreal madrid 

viewscnt
Articole similare