Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un atacant veteran al lui AC Milan părăseşte formaţia! Contractul acestuia a ajuns la final şi nu va fi prelungit

Un atacant veteran al lui AC Milan părăseşte formaţia! Contractul acestuia a ajuns la final şi nu va fi prelungit

Transferuri

Comentarii

Mario Mandzukic, 36 de ani, va părăsi oficial San Siro, la doar şase luni de la venirea sa.

Mario Mandzukic o părăseşte pe AC Milan după doar şase luni la club, în care a disputat doar 10 partide şi nu a avut nicio contribuţie decisivă. Venit în ianuarie, Mandzukic a fost adus pentru a uşura povara de pe umerii lui Zlatan, dar croatul nu s-a putut impune.

În urmă cu câteva luni, atacantul venit de la Al Duhail, din Qatar, s-a accidentat şi a refuzat să încaseze salariul de la clubul italian, motivând că nu a câştigat acei bani. Această faptă l-a adus în graţiile suporterilor milanezi, însă prestaţiile sale au lăsat de dorit, iar vârsta sa şi-a spus cuvântul.

Mario Mandzukic o părăseşte pe AC Milan!

Astfel, Mandzukic pleacă de pe San Siro fără să fi reuşit să marcheze în cele doar 287 de minute disputate în toate competiţiile. Transferul a fost unul ratat atât pentru club, cât şi pentru jucător, care dorea să îşi relanseze cariera europeană după anul şi jumătate petrecut în Qatar.

În cariera sa, Mandzukic a reprezentat şapte echipe la nivel de seniori, începând în Croaţia, la NK Zagreb. Prestaţiile sale i-au adus un transfer la Dinamo Zagreb, club care l-a propulsat în Bundesliga, la Wolfsburg, înaintea transferului la Bayern. După două sezoane de succes în Bavaria, croatul a mers un sezon la Atletico, urmat de cinci cu Juventus, ca apoi să ajungă în Qatar, la Al Duhail, înaintea transferului la Milan.

Un jucător incredibil de titrat, Mandzukic a ridicat 10 titluri de campion, în Croaţia, Germania, Italia şi Qatar, şapte Cupe, cu Dinamo Zagreb, Bayern şi Juventus şi Liga Campionilor, în 2013, cu formaţia bavareză. Mai mult, acesta a marcat un gol şu un autogol în finala Campionatului Mondial din 2018, pierdută de Croaţia cu 4-2.

Afla mai multe despre: ac milanmario mandzukictransferuri ac milan 

viewscnt
Articole similare