Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un aut, o recuperare şi-o pasă în urma căreia era să-şi accidenteze un coleg. El a fost cel mai slab de la FCSB, în duelul cu CFR. "Îl dă afară Becali"

Un aut, o recuperare şi-o pasă în urma căreia era să-şi accidenteze un coleg. El a fost cel mai slab de la FCSB, în duelul cu CFR. "Îl dă afară Becali"

Fotbal

Comentarii

Cel mai slab jucători al formaţiei FCSB, în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, a fost atacantul Adrian Petre, introdus în minutul 62, în locul lui Răzvan Oaidă. Cifrele sale dezastruoase stau mărturie, iar Gigi Becali are motive să fie îngrijorat.

Gigi Becali a făcut tot posibilul ca Adrian Petre să ajungă la FCSB. Era perfect pentru a-l înlocui pe francezul Harlem Gnohere: era internaţional de tineret, ambiţios, marcator, într-un cuvând vandabil, aşa cum îi place patronului de la FCSB. După multe încercări eşuate în vara trecută, Gigi Becali a reuşit în iarnă să-l convingă pe jucător şi a ajuns la o înţelegere cu echipa la care era legitimat fotbalistul. Danezii de la Esjberg au renunţat la pretenţii şi au acceptat o ofertă de 800.000 de euro din partea FCSB-ului. Banii nu au fost livraţi în totalitate, iar FCSB a fost somată de scandinavi să facă bine şi să-şi respecte înţelegerea, înainte de a fi trimisă în instanţă.

Trecând peste acest aspect, evoluţiile lui Adrian Petre la FCSB sunt unele care lasă mult de dorit. Pe alocuri, dezastruoase. Una dintre ele este chiar cea din meciul cu CFR Cluj. A intrat în minutul 62 al partidei şi a jucat doar şase baloane dintre care: a scos un aut, a făcut o recuperare, a dat o pasă la capătul căreia Ovidiu Popescu era să se accidenteze, alte trei baloane irosindu-le. Conform indicilor InStat, ce măsoară performanţa din timpul meciurilor, Adrian Petre a adunat 191 de puncte, cele mai puţine dintre toţi jucătorii aflaţi pe teren.

Eu cred că Adrian Petre nu va face un joc bun la Steaua pentru că Steaua nu joacă pentru el. Trebuie să îi pui în evidenţă jocul. Petre nu stă în gura porţii. Dacă nu îi dai meciuri să joace şi nu faci în aşa fel să joace echipa pentru el o să fie dat afară de Becali. Se duce în altă parte şi face carieră”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

De când a sosit la FCSB, Adrian Petre a bifat doar patru prezenţe, în total 163 de minute, în care nu a marcat nici măcar un gol. În cariera sa, Adrian Petre e mai jucat pentru UTA Arad, pentru care a marcat 31 de goluri în 40 de meciuri, şi pentru Esbjerg, unde a marcat 29 de goluri în 82 de partide.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare