Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un bărbat din Cardiff a primit o ofertă de job după ce a postat în CV realizările lui din jocul Football Manager

Un bărbat din Cardiff a primit o ofertă de job după ce a postat în CV realizările lui din jocul Football Manager

Fotbal

Comentarii

Printre cele mai bune performanţe ale acestuia se numără câştigarea Ligii Europa cu Cardiff City, promovarea cu Wrexham din Liga Naţională în Premier League şi calificarea cu Barry Town în grupele Ligii Europa.

Un bărbat din Cardiff, Ţara Galilor, a primit ofertă de job după ce a trecut în CV-ul pe care l-a trimis firmei de recrutări realizările sale din jocul Football Manager.

Andy Cotter-Roberts în vârstă de 29 de ani a scris în dreptul realizărilor din CV faptul că a reuşit să promoveze cu echipa pe care o manageriază în Football Manager, Wrexham, din Liga Naţională până în Premier League. Acesta chiar a primit un job de la anagajator, iar realizările din joc l-au ajutat foarte mult în obţinerea postului de manager al evenimentului British Universities Snowsports Championship.

Acesta a trecut în CV faptul că este un adevărat genui al management-ului, iar Football Manger este cel mai bun exemplu. "Mă gândeam că CV-ul meu este cam gol pentru că singurul meu job a fost acela de barman. Dar am văzut că în cerinţele jobului scria să ies în evidenţă cu ceva aşa că mi-am zis de ce nu. Să lucrezi într-un bar e cam plictisitor, dar emoţiile şi presiunea e cu totul alta când echipa mea joacă. Am o serie incredibilă în Football Manager aşa că mi-am zis să trec şi asta în aplicaţie" a spus Roberts pentru SPORTbible.

Printre cele mai bune performanţe ale acestuia se numără câştigarea Ligii Europa cu Cardiff City, promovarea cu Wrexham din Liga Naţională în Premier League şi calificarea cu Barry Town în grupele Ligii Europa. De asemenea, el a menţionat că este un manager bun al finanţelor, din 2003/04 şi până acum nu a avut nici o problemă financiară la cluburile pe care le-a condus.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: football manager 

viewscnt
Articole similare