Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un baschetbalist din România a refuzat să-şi abandoneze căţelul, aşa că a rămas "blocat" în ţară timp de trei luni

Un baschetbalist din România a refuzat să-şi abandoneze căţelul, aşa că a rămas "blocat" în ţară timp de trei lunigalerie foto

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul american Keron Johnson (29 de ani), legitimat la CSU Cluj-Napoca, a plătit scump de dragul căţelului său. A rămas blocat în România timp de trei luni, pe durata pandemiei de coronavirus.

Baschetbalistul american Keron Johnson (29 de ani) a povestit pentru ESPN cum a încercat să ajungă în Statele Unite ale Americii şi a fost întors din drum. Ajuns la aeroport, compania de zbor i-a transmis sportivului că nu poate călători împreună cu căţeluşul său. Cum n-avea de gând să-şi abandoneze prietenul în România, Keron Johnnson a anulat biletul şi l-a reprogramat, pentru a rămâne alături de patruped. 

Cursa spre Statele Unite ale Americii a fost reprogramată, însă a izbucnit pandemia de coronavirus, iar zborurile spre şi din România au fost anulate. Aşa că acesta a rămas blocat în România timp de trei luni, până zilele trecute.

Kerron Johnson a evoluat la colegiul Belomont, însă în 2013 nu a fost draftat în NBA. A ajuns la New Zeeland Breakers din Noua Zeelandă. A urmat un periplu pe la Riesen Ludwigsburg (Germania), Rouen (Franţa), Pistoia (Italia) şi Hapoel Beer Sheva (Israel), până a ajunge în România, la CSU Cluj.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare