Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un bilet pe goluri care merită încercat. În ce meciuri din oferta de sâmbătă considerăm că se va marca

Un bilet pe goluri care merită încercat. În ce meciuri din oferta de sâmbătă considerăm că se va marca

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 17.02.2018. Sâmbătă este o zi bună pentru pariori, cu foarte multe partide în toate campionatele puternice ale Europei. Fiind partide dezechilibrate, ne aşteaptăm să vedem goluri multe.

Bilet pariuri goluri 17.02.2018

Primul meci pe care recomandăm să îl puneţi pe bilete este Eibar – FC Barcelona. Gazdele au un sezon bun, reuşind după 23 de partide să fie pe locul şapte, la doar un punct de Europa League. Forma este bună, cu patru meciuri la rând fără înfrângere, dintre care ultimele două câştigate. La ultimul meci pe teren propriu, Eibar a făcut spectacol şi s-a impus cu 5-1 în faţa mult mai puternicei Sevilla. Acum primeşte vizita Barcelonei, iar avantajul ar putea fi dat de faptul că gruparea catalană are meci greu în Ligă săptămâna viitoare, cu Chelsea. În tur, catalanii s-au impus cu 6-1, iar acum ne aşteaptăm să vedem din nou cel puţin trei goluri în meci.

Unul dintre duelurile în care sunt şanse foarte mari să vedem goluri este Huddersfield – Manchester United, în optimile de finală ale Cupei FA. Elevii lui Mourinho joacă săptămâna viitoare în Ligă, aşa că portughezul va folosi o parte dintre rezerve, care vor încerca să se remarce. De partea cealaltă, Huddersfield vine după o victorie cu 4-1 în Premier League şi are un moral bun. Cele două dueluri din campionat au oferit cinci goluri, aşa că şi acum se anunţă un meci spectaculos.

Bilet pariuri goluri 17.02.2018

Deşi este un meci cu o miză imensă, cel puţin pentru oaspeţi, ne aşteptăm ca la CFR Cluj – Astra să vedem multe reuşite. Statistica ne dă speranţe, având în vedere că în patru din ultimele cinci “directe” s-a bifat semnul “over”. În tur, CFR Cluj s-a impus în deplasare, scor 3-2. Acum Astra va forţa să înscrie pentru a-şi asigura prezenţa în play-off, aşa că mizăm pe “ambele înscriu”

Bilet pariuri goluri 17.02.2018
Eibar – FC Barcelona Peste 2,5 @ 1.60
Huddersfield – Manchester United Peste 2,5 @ 1.80
CFR Cluj – Astra GG @ 2.20
Curs final: 6.33

Afla mai multe despre: bilet pariuri goluriponturi pariuricfr clujastrabarcelona 

viewscnt
Articole similare