Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un brand uriaş, alături de Steaua Bucureşti! Ce schimbare se pregăteşte la echipa din Ghencea

Un brand uriaş, alături de Steaua Bucureşti! Ce schimbare se pregăteşte la echipa din Ghencea

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti urmează să debuteze în noul sezon din Liga 2 iar fanii au primit o veste bună, după ce au aflat că "militarii" nu pot promova încă din acest sezon. Echipa de fotbal va schimba echipamentele Joma cu unele de la Adidas.

Steaua schimbă echipamentul de joc. Echipa va fi îmbrăcată de un brand uriaş

Managerul echipei de fotbal seniori din cadrul CSA Steaua Bucureşti, Bogdan Marinescu, a anunţat că fanii şi jucătorii vor avea parte de o surpriză: "Echipa de fotbal nu a avut un sponsor tehnic până acum, iar până la începerea sezonului, cu siguranţă, o să aduc un brand mare lângă noi. Va fi o surpriză pentru toţi suporterii Stelei", a susţinut oficialul pentru Playsport.ro. 

Iar schimbarea va fi una importantă. Noul partener tehnic al echipei de fotbal Steaua Bucureşti va fi Adidas, brand-ul uriaş care i-a îmbrăcat pe "militari" în perioadele istorice ale clubului, inclusiv în anii 80, când s-a cucerit Cupa Campionilor Europeni, anunţă sursa citată. 

Contractul dintre club şi producătorul german de echipamente sportive va fi unul avantajul pentru Steaua Bucureşti, fiind semnat deja. Acum, conducerea speră ca echipa să primească echipamentul până la startul noului sezon din Liga 2. 

De asemenea, Steaua încearcă să atragă şi sponsori, iar Bogdan Marinescu face eforturi în acest sens: „Există discuţii cu mai mulţi potenţiali parteneri şi o să vedeţi acest lucru într-un timp foarte scurt. Purtăm discuţii cu mai multe companii importante, dar nu s-a perfectat nimic concret până acum”.

 

Afla mai multe despre: steaua bucurestisteaua adidas 

viewscnt
Articole similare