Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un campion din UFC s-a retras la doar 33 de ani! A fost medaliat olimpic cu aur la JO de la Beijing

Un campion din UFC s-a retras la doar 33 de ani! A fost medaliat olimpic cu aur la JO de la Beijing

Alte sporturi

Comentarii

Henry Cejudo şi-a anunţat retragerea din MMA la doar 33 de ani. Campionul la categoria bantamweight (61 de kilograme) din UFC şi-a confirmat decizia într-o postare pe Twitter.

Cejudo a anunţat intenţia de a se retrage chiar după ce şi-a apărat cu succes centura în faţa lui Dominick Reyes, la gala UFC 249, în urmă cu doar câteva săptămâni. Lupta a fost oprită în runda a doua după ce Cruz a fost lovit cu genunchiul în plină figură, iar apoi a încasat 12 lovituri de pumn. 

Într-o postare pe Twitter, Henry Cejudo i-a mulţumit preşedintelui UFC, Dana White, dar şi antrenorilor pe care i-a avut şi fanilor care l-au susţinut. UFC a anunţat ESPN că titlul bantamweight a fost declarat vacant, urmând să fie anunţată ulterior o luptă pentru a determina noul campion. 

În 2008, Henry Cejudo a devenit cel mai tânăr campion olimpic american la lupte libere. În anii următori a făcut tranziţia spre MMA, iar în 2014 a semnat cu UFC. În august 2018, Cejudo a distrus seria de invincibilitate a lui Demitrious Johnson şi a câştigat titlul de la categoria flyweight. După ce l-a apărat o dată cu succes, Cejudo a devenit dublu-campion, câştigând şi titlul de la categoria bantamweight după o lutpă cu Marlon Moraes. 

Afla mai multe despre: henry cejudoufc 

viewscnt
Articole similare