Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un campion mondial aproape de transferul carierei. "Va ateriza la Madrid!" Toate detaliile unei mutări surpriză

Un campion mondial aproape de transferul carierei. "Va ateriza la Madrid!" Toate detaliile unei mutări surpriză

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este foarte aproape să-l transfere pe Mario Gotze, scrie presa madrilenă.

Directorul sportiv al clubului Atletico Madrid, Andrea Berta, i-ar fi telefonat zilele trecute lui Diego Pablo Simeone şi i-ar fi transmis conform presei din Spania, că transferul lui Mario Gotze este aproape perfectat.

Campion mondial cu naţionala Germaniei, Gotze este departe de forma de altă dată, dar rămâne un talent uriaş. Unul care se pare că-i lipseşte în acest moment lui Diego Simeone la Atletico Madrid.

Mario Gotze (28 de ani) a plecat de la Borussia Dortmund, după ce contractul său a expirat pe 30 iunie. Gotze este pregătit de o nouă aventură şi una în afara Germaniei, după ce a jucat toată cariera doar la două echipe: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Cel care a marcat golul Germaniei în finala cu Argentina, care a adus Campionatul Mondial, are şanse foarte mari să ajungă la un club important din Europa. AC Milan şi Lazio îl doresc pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani, dar spaniolii sunt siguri că Gotze va alege Atletico Madrid: "Va ateriza la Madrid în zilele următoare" asigură şi Don Balon.

  • Doar trei goluri a marcat Gotze în 21 de meciuri, în ultimul său sezon la Dortmund
  • 10,5 milioane de euro este cota mijlocaşului ofensiv, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: mario gotze 

viewscnt
Articole similare