Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un câştigător al Balonului de Aur pune presiune pe Zidane: "Trebuie să câştige Champions League"

Un câştigător al Balonului de Aur pune presiune pe Zidane: "Trebuie să câştige Champions League"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid, după dezastrul din sezonul trecut, are parte de un start de sezon care nu este pe placul fanilor, iar Florentino Perez ia deja în calcul să îl înlocuiască pe Zinedine Zidane. Un fost jucător de la Real, câştigător al Balonului de Aur, pune presiune pe tehnicianul francez.

"Există presiune pentru Zidane, trebuie să câştige ceva: La Liga sau Champions League. Aceste două trofee sunt cele mai importante pentru suporteri şi pentru club. Bineînţeles, el ştie asta. Cred că Real Madrid are o echipă foarte bună, fotbalişti foarte buni şi un antrenor extraordinar. Sunt pregătiţi să câştige ceva în acest sezon", a declarat Kaka, potrivit goal.com. 

Kaka (37 de ani) a ajuns în 2009 la Real Madrid, de la AC Milan şi a jucat timp de patru sezoane pe "Santiago Bernabeu". Măcinat de multele probleme cu accidentările, brazilianul, care a câştigat Balonul de Aur în 2007, a jucat 120 de meciuri în care a marcat 29 de goluri şi a oferit 39 de assist-uri pentru Los Blancos. 

Real Madrid, primul eşec la debutul în faza grupelor UCL după 14 ani

Real Madrid a suferit, miercuri, prima înfrângere la debutul în faza grupelor Ligii Campionilor după 14 ani, informează marca.com. Madrilenii au pierdut, cu 0-3, meciul disputat la Paris, cu PSG.

Tot cu 3-0 şi tot în Franţa, Real Madrid a fost învinsă în prima partidă din faza grupelor, în 2005, de Olympique Lyon, prin reuşitele lui John Carew, Juninho şi Sylvain Wiltord.

Atunci, echipa antrenată de Vanderlei Luxemburgo a trecut de faza grupelor, dar a fost eliminată în optimi de Arsenal Londra, după 0-1 acasă şi 0-0 în deplasare.

Eşecul de miercuri este al cincilea pentru antrenorul Ziendine Zidane în Liga Campionilor şi doar al doilea în faza grupelor.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Di Maria ’14, ’33 şi Meunier ‘90+1.

Afla mai multe despre: kakareal madridzidane 

viewscnt
Articole similare