Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un caz nou de coronavirus la Atletico Madrid. Diego Simeone este afectat de absenţa jucătorului

Un caz nou de coronavirus la Atletico Madrid. Diego Simeone este afectat de absenţa jucătorului
Comentarii

La Atletico Madrid a mai apărut un caz nou de coronavirus, este vorba despre Lucas Torreira. Uruguayanul este asimptomatic şi acum se află acasă în izolare.

Lucas Torreira (24 de ani) este noul jucător celor de la Atletico Madrid, care a fost depistat pozitiv la rezultatul pentru coronavirus. Mijlocaşul central se află în izolare acasă şi nu prezintă simptome.

Probleme mari pentru Diego Simeone

Diego Simeone este pus în dificultate, deoarece pe lângă Torreira şi colegul său de la naţională Luis Suarez (33 de ani) are coronavirus.

Cei doi jucători sunt importanţi pentru Simeone, iar acesta este nevoit să găsească noi soluţii care să păstreze echipa într-o formă la fel de bună ca şi până acum.

Lucas Torreira, dar şi Luis Suarez vor lipsi la următoarele 4 meciuri ale lui Atletico. Cei doi jucători s-au întors la Madrid, după ce au reprezentat Uruguayul în calificările pentru Cupa Mondială.

Cu cei doi uruguayeni, Atletico Madrid a reuşit 6 victorii din cele 10 partide disputate de la începutul sezonului.

Lucas Torreira a fost transferat de la Arsenal pentru 30 milioane de euro, iar cota sa de piaţă este aceeaşi cu cea a transferului, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: lucas torreira luis suarez coronavirus atletico madrid 

viewscnt
Articole similare