Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un celebru avocat vorbeşte despre scandalul în care a fost implicat MM Stoica: "Riscă ca această eliberarea condiţionată să fie revocată"

Un celebru avocat vorbeşte despre scandalul în care a fost implicat MM Stoica: "Riscă ca această eliberarea condiţionată să fie revocată"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost implicat într-un plin scandal vineri spre sâmbătă noapte într-un club de fiţe din Bucureşti, acolo unde s-a îmbătat şi s-a luat la ceartă cu alte persoane.

"Erau beţi, terminaţi, nu se ţineau pe picioare! MM urla în curte că «Nu mi-e frică de puşcărie, bă! Vă omor pe toţi!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze. S-au bătut în club cu nişte tipi, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieşit afară, au spart geamurile de la intrare", sună mărturiile celor prezenţi vineri noaptea în club.

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a comentat incidentele prezentate de Gazeta Sporturilor. "Dacă faptele sunt adevărate, atunci va răspunde penal. Evident trebuie să existe plângere. Riscă ca această eliberarea condiţionată să fie revocată şi alături de noua pedeapsă să execute şi pedeapsa care i-a mai rămas. Nu-mi vine să cred că poţi să ai un astfel de comportament când riscul e destul de mare şi poţi ajunge din nou la închisoare. Să vedem dacă vor exista plângeri, pentru că acolo s-au produs acte de violenţă, plus distrugere, lovire. Împăcarea părţilor exclude o nouă plângere penală. Putem avea un dosar penal şi pentru tulburarea ordinei şi liniştii publice!", a spus Bărbuceanu. 

"E clar că nu s-a reeducat! Ne întrebăm de ce merge în halul ăsta fotbalul. Pentru că tot felul de golănaşi  d-ăştia ca MM Stoica, derbedeiaşi, şmecheri de coteţărie sunt prin cluburi.", a punctat jurnalistul Ovidiu Bălan. z

Afla mai multe despre: mihai stoicasteauascandalloftbauturaproblemepuscariefcsb 

viewscnt
Articole similare