Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un clip cu Shuai Peng la restaurant a fost dat publicităţii de un jurnalist apropiat puterii de la Beijing | VIDEO

Un clip cu Shuai Peng la restaurant a fost dat publicităţii de un jurnalist apropiat puterii de la Beijing | VIDEO

Tenis

Comentarii

În timp ce lumea sportului este îngrijorată de soarta jucătoarei de tenis Peng Shuai, pe reţelele de socializare a apărut, sâmbătă, o înregistrare video cu sportiva aflată la un restaurant, împreună cu antrenorul ei şi cu alte două femei. Videclipul a fost postat de un jurnalist al unei publicaţii de stat, informează lequipe.fr.

Hu Xijin, redactor-şef al Global Times, care ţine de Cotidianului Poporului, publicaţia oficială a regimului chinez, încearcă să dezumfle ceea ce este acum cunoscut sub numele de "afacerea Peng Shuai", care depăşeşte cu mult graniţele tenisului. Sportiva chineză nu a mai dat nicio veste despre ea de la începutul lunii, după ce a formulat acuzaţii de viol la adresa fostului vicepremier chinez.

Sâmbătă, mai devreme, Hu Xijin a anunţat că Peng Shuai îşi va face o apariţie publică în curând.

În înregistrarea de la restaurant, data acestui weekend este menţionată, intenţionat probabil, în conversaţie de la masă.

CNN precizează că Hu Xijin a publicat două înregistrări cu Shuai Peng.

"Am achiziţionat două clipuri video, care arată că Peng Shuai cina cu antrenorul şi prietenii ei, într-un restaurant. Conţinutul video arată clar că sunt filmaţi sâmbătă, ora Beijingului", a scris Hu Xijin.

China se confruntă cu presiuni din partea Naţiunilor Unite referitoare la dezvăluirea locului în care se află Peng, deoarece organizaţia a cerut o anchetă cu privire la acuzaţiile sale de agresiune sexuală.

Casa Albă a preizat, vineri, că este "profund îngrijorată" de siguranţa lui Peng.

Shuai Peng, una dintre cele mai cunoscute vedete ale sportului din China, l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a forţat-o să facă sex în casa lui, potrivit capturilor de ecran ale unei postări de pe reţelele de socializare, ştearsă de cenzura chineză la 2 noiembrie, la mai puţin de o jumatăte de oră de la publicare.

Afla mai multe despre: shuai pengvideo 

viewscnt
Articole similare