Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Champions League dă la schimb un fotbalist şi-l ia pe Mihăilă! Antrenorul care a făcut minuni îl doreşte

Un club din Champions League dă la schimb un fotbalist şi-l ia pe Mihăilă! Antrenorul care a făcut minuni îl doreşte

Serie A

Comentarii

Apar tot mai multe informaţii în privinţa unor posibile transferuri ale românilor de la Parma, Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Dacă fostul jucător de la FCSB e dorit la Galatasaray, atacantul venit de la Universitatea Craiova ar putea rămâne în Italia, dar ar urma să "promoveze" în Serie A.

Parma ia în calcul o contraofertă în privinţa intereseului Atalantei, de a-l aduce pe Valenin Mihăilă (21 de ani). Şefii clubului din Emilia-Romagna nu au cea mai confortabilă poziţie, întrucât voiau să-i vândă pe sume importante pe români, iar propunerile sunt analizate. 

Cum vrea să-l aducă Atalanta pe Valentin Mihăilă

Parma e departe de primele locuri din Serie B, care asigură promovarea în prima ligă. Clubul a început slab sezonul, iar cei doi internaţionali români nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Mai mult, şi-au pierdut locul în primul 11 al echipei care se află la 11 puncte distanţă de liderul Brescia. 

Publicaţia Seriebnews.com anunţă că Atalanta continuă să fie pe urmele lui Valentin Mihăilă. Gasperini e interest să-l aducă, întrucât doreşte "jucători care să ofere impredictibilitate în atac, aşa cum se întâmplă în cazul românului". 

Clubul din Bergamo poate pica la o înţelegere cu Parma şi un schimb de jucători să aibă loc. Sursa citată susţine că gruparea patronată de Kyle Krause e interesată de atacantul Atalantei, Roberto Piccoli (20 de ani), dacă oferta pentru Valentin Mihăilă va fi avansată.

Mutarea ar fi avantajoasă pentru cei doi jucători. Italianul Roberto Piccoli a prins doar 77 de minute de la începutul sezonului şi ar accepta să joace şi în Serie B. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă ar putea reveni în Serie A. 

Schimbul de jucători poate avea loc în ianuarie, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, mai susţin italienii. 

Răsturnare de situaţie pentru românii Parmei în doar câteva luni

După ce au fost pe val în a doua parte a sezonului trecut din prima ligă italiană, totul s-a schimbat pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă odată cu retrogradarea

Randamentul lor nu a mai fost la fel, iar Giovanni Becali a vorbit despre interesul venit din Turcia pentru Dennis Man. 

"A fost o cerere din partea unui club din Turcia, care m-a contactat, dar s-a întâmplat în august. Am vorbit cu conducătorii şi mi-au spus că băiatul va pleca de la Parma pentru suma corectă. Dennis are un contract pe cinci ani şi e concentrat pe prezent, pe a câştiga play-off-ul din liga a doua şi să promoveze. 

Normal, nu a primit bine şederea pe banca de rezerve, dar sunt deciziile antrenorului. A şi vorbit cu el", le-a dezvăluit agentul italienilor. 

Atalanta, echipa interestă să-l ia Valentin Mihăilă, e pe locul al treilea în grupa F din Champions League, la două puncte în spatele lui Manchester United şi Villarreal. 

Afla mai multe despre: valentin mihailaserie aatalantaplecare valentin mihaila parmadennis man 

viewscnt
Articole similare