Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 pregăteşte "revoluţia" în lot! Antrenorul a anunţat şapte transferuri: "Noi am pierdut mai mult de jumătate din echipă"

Un club din Liga 1 pregăteşte "revoluţia" în lot! Antrenorul a anunţat şapte transferuri: "Noi am pierdut mai mult de jumătate din echipă"

Chindia Targoviste

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi, a anunţat că a hotărât, împreună cu conducerea clubului, transferurile a şapte jucători, după plecările din această vară.

VIDEO | Poli Iaşi - Chindia 1-0 (Passaglia 22)

"Aşa ca joc a fost diferit faţă de jocul din finalul sezonului trecut. E adevărat că am început mai temători partida, ne-am şi văzut conduşi la un moment dat pe o greşeală inadmisibilă defensivă. Dar după aceea cred că am revenit în joc şi chiar cred că am controlat partida, dar vedeţi 60 de minute am stat în jumătatea de teren a adversarului... Dacă eram mai concentraţi la finalizare... După aspectul jocului, vreau să îl felicit pe Daniel Pancu pentru victoria de azi, dar cred un rezultat de egaltitate este mult mai echitabil.

Nu pot să spun că am cerut eu. Chiar am căzut de acord că o să ne trebuiască 6-7 jucători, pentru că noi am pierdut mai mult de jumătate din echipă.

Azi, nu pot să spun că nu sunt mulţumit ca joc de ansamblu, ca implicare, dar trebuie să recunosc că au fost şi multe greşeli individuale pe parcurs, greşeli pe care dacă nu le-am fi făcut, am fi putut să întoarcem rezultatul de pe tabelă şi eu chiar am speram până în ultimele secunde, că vom reuşi să întoarcem rezultatul. Nu a fost să fie azi, poate o să fie la meciul următor", a declarat Emil Săndoi, după înfrângerea cu Poli Iaşi. 

Jucătorii plecaţi de la Chindia Târgovişte: Novac (U Cluj), Diallo (U Craiova 1948), Al. Benga (UTA), Dangubici (Celje), Dudea (Dinamo), Ov. Bic (U Craiova), Neciu (Viitorul), Piftor (FC Botoşani).

Afla mai multe despre: emil sandoichindia targovistepoli iasi 

viewscnt
Articole similare