Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 putea da un TUN pe piaţa transferurilor, dar totul a picat în ultima clipă! Ofertă de 500.000 de euro: "Trebuia să meargă la vizita medicală!"

Un club din Liga 1 putea da un TUN pe piaţa transferurilor, dar totul a picat în ultima clipă! Ofertă de 500.000 de euro: "Trebuia să meargă la vizita medicală!"

FC Botoșani

Comentarii

Un club din Liga 1 putea da un tun pe piaţa transferurilor, dar totul a picat în ultima clipă. FC Botoşani a fost la un pas să-l vândă pe Reagy Ofosu (29 de ani) în Turcia, în schimbul a 500.000 de euro, dar transferul său a căzut, deşi acesta trebuia să meargă să facă vizita medicală.

Un club din Liga 1 putea da o lovitură importantă, dar totul a picat în ultima clipă! Ofertă de 500.000 de euro: "Trebuia să meargă la vizita medicală!"

Konyaspor, fosta echipă a lui Gabi Torje sau Ioan Hora, l-a dorit pe Reagy Ofosu de la FC Botoşani, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai formaţiei pe care Marius Croitoru a reuşit să o califice în preliminariile Europa League. Turcii ofereau 500.000 de euro în schimbul lui Ofosu, susţine presa din Turcia, dar transferul său a picat în ultimul moment, deşi trebuia să meargă să facă vizita medicală şi toate actele erau ok. Practic, lipsea doar semnătura lui Reagy Ofosu de pe contractul cu Konyaspor.

Marius Croitoru a anunţat că transferul lui Reagy Ofosu a căzut. "Trebuia să plece să facă vizita medicală. Cluburile se înţeleseseră, actele erau ok. (...) Mă refer la Reagy (n.r. - Ofosu), transferul lui a căzut şi cel mai rău îmi pare pentru el. Merita un transfer, într-un campionat foarte puternic. (...) Suma de transfer pe care am cerut-o, în cauzl lui, a fost mai mult pentru a-i da posibilitatea lui să meargă într-un campionat cât mai bun", a spus Marius Croitoru.

Aşadar, transferul lui Reagy Ofosu la Konyaspor a căzut, deşi chiar Marius Croitoru a anunţat în urmă cu cinci zile că acesta e pe picior de plecare şi şansele ca el să rămână în Liga 1 sunt mici.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Reagy Ofosu în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre Ofosu şi FC Botoşani
  • 9 - nouă echipe are Reagy Ofosu în CV-ul său de profesionist, până în prezent

Un club din Liga 1 putea da un TUN pe piaţa transferurilor, dar totul a picat în ultima clipă! Chindriş şi Dugandzic au şi ei oferte

FC Botoşani a reuşit un sezon foarte bun, anul trecut, iar mai mulţi jucători din echipa lui Marius Croitoru au sau au avut oferte să plece din Liga 1. Doi dintre ei sunt Andrei Chindriş (21 de ani) şi Marko Dugandzic (26 de ani). Fundaşul central din naţionala de tineret a României a fost dorit de Mouscron şi, după ce s-a crezut că totul a picat, transferul său în Belgia a revenit în actualitate. În ceea ce-l priveşte Marko Dugandzic are şi el pe masă oferte pentru a o părăsi pe FC Botoşani, echipă la care a avut un start fulminant, dar randamentul său a mai scăzut.

Afla mai multe despre: reagy ofosu transfermarius croitoru transfer fc botosanitransfer fc botosani reagy ofosureagy ofosu oferta konyaspor 

viewscnt
Articole similare