Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 vrea să-i dea lovitura de graţie lui Dinamo: "Îl vrem pe Torje! Azi e ziua decisivă"

Un club din Liga 1 vrea să-i dea lovitura de graţie lui Dinamo: "Îl vrem pe Torje! Azi e ziua decisivă"

Dinamo București

Comentarii

Gabi Torje este dorit de Dinamo, dar un alt club din prima ligă intervine şi încearcă să-l convingă pe mijlocaş să semneze cu ACS Poli Timişoara.

"Am trei variante pentru el din România. Eu vreau să-l aduc la Timişoara, să-l conving să vină aici, unde a făcut primii paşi în fotbal, de aici a plecat. I se pot plăti 50.000-100.000 de euro până la vară. Dacă se duce la Dinamo, cu ce e mai bine? Mai bine joacă în play-out la Timişoara decât la Dinamo. Eu vreau să joace, ca să plece undeva la vară. Marţi decidem", a declarat impresarul fotbalistului Cristea Opria .

Acesta e confirmat de oficialii de pe Bega. "Mi-l doresc pe Torje la Timişoara. Nu este nicio glumă. Este timişorean, reprezintă acest oraş şi chiar discutăm posibilitatea de a veni la noi. Este un jucător excepţional. Ar fi o lovitură de imagine pentru noi, nu doar că am câştiga un fotbalist fantastic. Şi agentul său vrea să-l aducă tot aici. Am vorbit aici cu impresarul său două ore. I-am propus asta şi domnul Opria a fost de acord să vină la Timişoara. Vom vedea zilele viitoare", a zis Radu Birlică, preşedintele clubului, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamoacs politransfergabi torjeinteresdiscutiicristi opriaradu birlica 

viewscnt
Articole similare