Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga Campionilor a oferit 5 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă. Planuri mari pentru patronul Mihai Rotaru

Un club din Liga Campionilor a oferit 5 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă. Planuri mari pentru patronul Mihai Rotaru
Comentarii

În urmă cu câteva săptămâni, Silviu Bogdan, impresarul jucătorului de la "U" Craiova, Valentin Mihăila, a declarat că un club important din Europa a pus pe masă oltenilor 5 milioane de euro în schimbul tânărului mijlocaş oltean.

Clubul care ar fi fost dispusă să ofere aceşti bani pentru "bijuteria" Craiovei este, conform Prosport, Steaua Roşie Belgrad din Serbia, echipă care evoluează în grupele Ligii Campionilor. Cu toate aceastea, patronul Mihai Rotaru este tentat să refuze orice ofertă venită pe adresa clubului în următoarea perioadă, în speranţa că Mihăila va face şi alte meciuri bune, iar cota sa de piaţă va creşte.

"Un club important din Europa e gata să ofere minimum 5 milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la 7 milioane de euro. Dar, aşa cum îl ştiu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puţin până la vară nu va pleca sigur”, spunea Silviu Bogdan, cel care a fost şi manager al entrului de copiii de la "U" Craiova, pentru Oltenia TV.

În acest sezon al Ligii Campionilor, Steaua Roşie Belgrad a învins pe Olympiakos Pireu (3-1) şi a pierdut partidele cu Tottenham (0-5, 0-4) şi Bayern Munchen (0-3), fiind pe locul 3 în Grupa B. Calificarea în primăvara europeană de Europa League se va juca în Grecia, în duelul decisiv cu Olympiakos, acolo unde Steaua Roşie nu trebuie să piardă.

În campionat, Steaua Roşie este lider autoritar, cu 7 puncte peste Vojvodna şi Cukarici, şi 8 peste rivala tradiţională Partizan Belgrad.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare