Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din play-off-ul Ligii 1 îşi schimbă numele! Care e noua denumire: "Am luat acceptul majorităţii"

Un club din play-off-ul Ligii 1 îşi schimbă numele! Care e noua denumire: "Am luat acceptul majorităţii"

Superliga

Comentarii

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a anunţat planul de viitor al echipei Academica, proaspăt calificată în premieră în play-off-ul Ligii 1. Edilul a susţinut că numele echipei va fi schimbat din noul sezon.

Academica Clinceni devine Academica Ilfov

Antrenorul Ilie Poenaru a reuşit să o califice pe actuala Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1, alături de FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Botoşani şi Sepsi. ”Locul 4 ar fi ideal. Primele trei sunt deja ocupate”, a declarat primarul Adrian Budeanu, conform Gazetei Sporturilor. 

Edilul susţinut că echipa nu va face act de prezenţă în play-off: "Vom primi bani foarte mulţi din drepturile TV, iar asta îmi dă liniştea necesară să mă ocup de dezvoltarea infrastructurii: refacerea suprafaţei de joc, instalaţie de încălzire şi nocturnă. Anul trecut am încurcat FCSB, iar sezonul acesta am mai încurcat-o o dată. Noi ne apărăm corect şansele, cum am făcut-o de fiecare dată”. 

Înfiinţat în 2013, echipa de fotbal din Clinceni se va numi Academica Ilfov din sezonul următor, după a mai purtat numele: FC Clinceni şi Academica Argeş Piteşti. 

”Am luat acceptul majorităţii primarilor din judeţ şi am schimbat denumirea echipei în Academica Ilfov, pentru sezonul viitor. Ei m-au rugat să vorbesc cu preşedintele CJ Ilfov. Judeţul llfov reprezintă o forţă, are 230.000 de locuitori. Am putea să nu folosim deloc bani publici, decât să avem acces la marii contribuabili. Sponsorizări, publicitate”, a mai spus Adrian Budeanu pentru sursa citată. 

"În zona de la Belvedere, între Bragadiru şi Clinceni, există un teren generos. Am un proiect la CNI de ani de zile de renovare a stadionului din Clinceni, dar mai bine pleci cu un stadion nou pentru Ilfov, pentru viitor”, a mai spus primarul despre apariţia unui stadion pe care să joace Academica. 

Afla mai multe despre: academica clinceniacademica ilfovadrian budeanu clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare