Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din România îşi aşteaptă banii, după transferul lui Andrei Miron la FCSB. Becali îl poate vinde repede mai departe, dar trebuie să împartă suma în trei

Un club din România îşi aşteaptă banii, după transferul lui Andrei Miron la FCSB. Becali îl poate vinde repede mai departe, dar trebuie să împartă suma în trei

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (25 de ani) s-a transferat recent de la FC Botoşani la FCSB, iar Gigi Becali (61 de ani) are ofertă să-l vândă. În afara de FC Botoşani, unt alt club din România stă la coadă să-şi primească banii în contul fundaşului central.

Miron s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB la începutul lunii martie, a jucat un meci, a marcat o dată şi acum poate pleca. E dorit în Rusia, iar Gigi Becali vrea 600.000 de euro în schimbul fundaşului său. Când l-a cedat, s-a înţeles cu Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, ca acesta să primească doar procente dintr-un eventual transfer al lui Miron. Doar că FC Botoşani nu e singurul club din România care aşteaptă banii în schimbul lui Andrei Miron.

Este vorba despre FC Oţelul SA, societatea intrată în faliment în 2016. Fotbalistul crescut de Oţelul este acum curtat de Ural, echipă din prima ligă rusă. Considerând că transferul din acest de la FC Botoşani la FCSB a fost făcut gratis tocmai pentru a ocoli ajungerea oricărei sume către societatea gălăţeană aflată în faliment, Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al FC Oţelul SA, contestă legalitatea mutării jucătorului la formaţia lui Gigi Becali.

„FC Oţelul SA deţine 40 la sută din suma pentru un transfer de la FC Botoşani al acestui sportiv. Nu se poate să fie dat gratis fără ca şi noi să semnăm aşa ceva. Eu nu mă pricep la ce este în lumea fotbalului, aşa că am angajat un avocat care e specialist în acest domeniu. Are cazul în lucru, iar în cel mult o săptămână ne va transmite concluziile sale şi calea pe care o avem de urmat”, a spus Mihail Bojincă pentru ProSport.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbtransferotelul 

viewscnt
Articole similare