Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din România, oferte pentru Florin Prunea şi pentru Ovidiu Sabău: ”Nu este Dinamo”

Un club din România, oferte pentru Florin Prunea şi pentru Ovidiu Sabău: ”Nu este Dinamo”

Fotbal intern

Comentarii

Un club din România i-a ofertat pe Ioan Ovidiu Sabău şi pe Florin Prunea. Fostul portar la naţionalei României n-a vrut să ofere numele echipei, dar spune că nu este vorba despre Dinamo.

Florin Prunea susţine că Ioan Ovidiu Sabău i-a propus să facă parte din organigrama unui club care i-a făcut o ofertă. Fost oficial la U Cluj, Sabău ar fi primit o ofertă de la o altă echipă din România, unde şi-ar fi dorit să-l ia şi pe Florin Prunea. Acesta a ţinut să precizeze că nu este vorba despre Dinamo, ci despre un alt club.

Un club din România, ofertă pentru Ioan Ovidiu Sabău şi pentru Florin Prunea: ”Nu este Dinamo”

În ultima perioadă, Florin Prunea a fost în negocieri cu U Cluj, care a făcut mai multe schimbări după ce a ratat din nou în promovarea în Liga 1. Până la urmă, negocierile nu s-au încheiat cu succes, dar Prunea spune că a primit şi o altă ofertă.

Fostul oficial al lui Dinamo susţine că Ioan Ovidiu Sabău i-a propus să meargă amândoi la o echipă din România, care i-a făcut o ofertă. Prunea n-a vrut să dezvăluie numele acelui club, dar a subliniat că nu este vorba despre echipa lui de suflet, Dinamo:

”Şi azi am vorbit cu Neluţu Sabău (n.r. vineri), că m-a sunat dimineaţă! Noi mai ţinem legătura. A primit şi el o ofertă să meargă la un club, nu pot să spun unde, că m-a rugat să nu spun, şi m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Nu la Dinamo!

Şi i-am zis: 'Nelu, trebuie să revii şi tu în fotbal!'. Neluţu Sabău... păi, el să nu aibă loc în fotbalul românesc? Nu mai spun la Cluj! Experienţa lui, felului lui de a fi, el ca persoană... şi nu are loc în fotbal...”, a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: prunea 

viewscnt
Articole similare