Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Spania insistă pentru transferul lui Ianis Hagi!

Un club din Spania insistă pentru transferul lui Ianis Hagi!

Fotbal

Comentarii

Espanyol Barcelona a retrogradat în La Liga 2, la finalul stagiunii precedente, aşa că este obligată să facă schimbări majore la nivelul lotului.

Catalanii sunt foarte aproape să-l piardă pe mijlocaşul Nico Melamed (22 de ani), un fotbalist care s-a descurcat bine sezonul trecut, la Espanyol. A adunat 32 de partide, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive.

Espanyol intensifică negocierile cu Rangers, pentru Ianis Hagi

Chiar dacă cifrele nu sunt de partea sa, Melamed i-a convins pe cei de la Sevilla că se merită o investiţie de aproximativ 6 milioane de euro. 

Espanyol nu are de ales, deoarece retrogradarea îi permite lui Melamed să plece de la echipă, în momentul în care există o ofertă concretă.

Transferul lui Nico Melamed la Sevilla este ca şi făcut, în Espanyol a pus o singură condiţie: să-i găsească înlocuitor, înainte ca mutarea să se oficializeze.

Principala ţintă pentru înlocuirea lui Nico Melamed este fotbalistul român Ianis Hagi (24 de ani), cel care nu se mai află în cele mai bune relaţii cu Rangers.

Potrivit ”elgoldigital.com”, Espanyol intensifică negocierile cu Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi, pentru a putea facilita şi trecerea lui Melamed la Sevilla.

Se pare că, până în acest moment, nu s-a ajuns la o înţelegere între Rangers şi Espanyol, însă nu este exclus că aceasta să fie pusă la punct în zilele următoare.

De Ianis Hagi se interesează şi Lecce, formaţie din Serie A, acolo unde este dorit de către directorul sportiv Pantaleo Corvino, cel care l-a transferat şi la Fiorentina, în 2016.

Rămâne de văzut dacă Ianis Hagi va alege să plece la Lecce sau Espanyol sau dacă va rămâne la Rangers, acolo unde nu are asigurat locul de titular, cum se întâmpla înaintea accidentării.

Afla mai multe despre: ianis hagiespanyolrangerssevillamelamed 

viewscnt
Articole similare