Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club dintr-un campionat important a pus banii pe masă pentru "perla" de la FCSB! Gigi Becali, răspuns pe loc: "E glumă?!"

Un club dintr-un campionat important a pus banii pe masă pentru "perla" de la FCSB! Gigi Becali, răspuns pe loc: "E glumă?!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a primit o ofertă pentru Darius Olaru (22 de ani), mijlocaşul FCSB, transferat acum un an de la Gaz Metan Mediaş. Ruşii de la Rubin Kazan au pus ochii pe Darius Olaru, însă suma pe care sunt gata să o achite în schimbul serviciilor mijlocaşului nu e conformă cu pretenţiile patronului formaţiei roş-albastre.

Ofertă dintr-un campionat puternic pentru Darius Olaru! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: "E o glumă?"

FCSB are în curte multe "perle" după ce Gigi Becali a preluat modelul Gică Hagi şi a transferat mulţi tineri în ultimii ani. Roadele încep să apară. Fanatik scrie că Rubin Kazan a făcut o ofertă pentru transferul lui Darius Olaru de la FCSB, mijlocaş care a impresionat prin evoluţiile sale bune. Sursa citată scrie că rşii de la Rubin Kazan sunt dispuşi să achite 1,7 milioane de euro.

Totuşi, suma nu e pe placul lui Gigi Becali, care nu e dispus să-l lase pe Darius Olaru să plece pentru o sumă "atât de mică". Becali vrea 10 milioane de euro în schimbul mijlocaşului pe care l-a cumpărat cu 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş. Gigi Becali a început să rădă, scrie Fanatik, când a aflat suma pe care Rubin Kazan a oferit-o în schimbul lui Darius Olaru.

„E glumă? Trebuie să pluseze mult dacă vor să începem măcar negocierile”, ar fi fost cuvintele lui Becali. Darius Olaru are o cotă de două milioane de euro în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali, reacţie fermă: "Am nevoie de Olaru ca să iau titlul!"

Darius Olaru e una dintre piesele importante din echipa cu care FCSB e pe primul loc în Liga 1 în acest moment, loc pe care nu l-a mai ocupat demult timp, fiind favorită la titlul de campioană în acest sezon. Tocmai din acest motiv, Gigi Becali nu vrea să-şi lase niciuna dintre "perle" să plece de la echipă. Omul de afaceri vrea titlul şi grupele unei competiţii europene.

„Eu am nevoie de Olaru să iau titlul. Câţi ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experienţă, devin mai buni. Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaş care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va creşte în joc şi voi lua şi mai mulţi bani pentru el”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

  • 2024 este anul în care expiră contractul lui Darius Olaru cu FCSB, în mod normal

Afla mai multe despre: gigi becali oferta darius olarudarius olaru transfer rubin kazanrubin kazan oferta transfer darius olarugigi becali oferta rubin kazan darius olaru 

viewscnt
Articole similare