Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club mare din Europa vine să-l urmărească pe Ionuţ Radu în meciul Fiorentina - Genoa. Românul ar putea fi antrenat de Mourinho

Un club mare din Europa vine să-l urmărească pe Ionuţ Radu în meciul Fiorentina - Genoa. Românul ar putea fi antrenat de Mourinho

Stranieri

Comentarii

Site-ul fcinternews.it anunţă că Olympique Lyon îşi trimite scouterii pentru a-l urmări pe Ionuţ Radu în partida Fiorentina - Genoa.

Genoa joacă meciul decisiv pentru evitarea retrogradării cu Fiorentina, în deplasare pe Artemio Franchi.

La acest meci, presa din Italia anunţă că Olympique Lyon, formaţie care îl doreşte pe Jose Mourinho pe banca tehnică, îl va urmări la lucru (din nou) pe căpitanul naţionalei de tineret, Ionuţ Andrei Radu.

Aceeaşi sursă susţine însă că Inter Milano nu va accepta decât un eventual împrumut, pentru că gruparea milaneză îşi propune ca Radu să se bată din 2020 pentru titularizare cu veteranul Samir Handanovic. 

Titular în poarta grupării franceze Olympique Lyon este portughezul Anthony Lopes, care este curtat de câteva echipe din Premier League. Rezerva sa de portar este Mathieu Gorgelin, un portar care din 2010 a jucat doar 9 meciuri pentru ”lyonezi”. Ceilalţi doi portari sunt foarte tineri: Malcolm Barcola şi Dorian Grange. Ambii nu au experienţă la nivel înalt şi nu au debutat încă pentru prima echipă.

Afla mai multe despre: ionuţ andrei radugenoainterolympique lyon 

viewscnt
Articole similare