Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club uriaş din Europa aruncă bomba! Mbappe şi Haaland, transferaţi la pachet: "Avem un investitor pregătit cu 250 de milioane de euro"

Un club uriaş din Europa aruncă bomba! Mbappe şi Haaland, transferaţi la pachet: "Avem un investitor pregătit cu 250 de milioane de euro"

FC Barcelona

Comentarii

Toni Freixa, candidat la preşedinţia clubului FC Barcelona, a făcut un anunţ incendiar despre posibila sa venire la conducere. Spaniolul a dezvăluit că, în cazul victoriei sale,va obţine din partea unui investitor suma de 250 de milioane de euro pentru 2 transferuri: Haaland şi Mbappe, cei mai doriţi atacanţi din fotbalul mondial.

Toni Freixa nu s-a ferit de la promisiuni măreţe, în cursa pentru şefia clubului FC Barcelona. Catalanul a dezvăluit că a pregătit o sumă considerabilă de bani pe care ar asigura-o clubului, pentru transferurile lui Mbappe şi Haaland.

”Muncim la asta de o vreme şi acum putem dezvălui că am ajuns la o înţelegere cu un investitor care va contribui cu suma de 250 de milioane de euro pentru Barcelona. Vom avea fondurile necesare pentru a îmbunătăţi situaţia economică. Iar în 2021/2022 vom aduce 3 vedete: 2 în atac şi una în defensivă”, a mai adăugat Freixa.

Întrebat dacă se referă la Haaland şi Mbappe, catalanul a ezitat să răspundă. ”Nu vorbim despre niciun jucător, până nu îl prezentăm. E o strategie proastă, pentru că le permiţi altor echipe să demareze negocierile. Dar mutările acestea sunt absolut posibile. Asta trebuie să facă Barcelona, să aducă jucători care pot face diferenţa”, a declarat Freixa, pentru RAC1.

 

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare