Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club uriaş din Europa se interesează de Florin Tănase. Şansa căpitanului de la FCSB

Un club uriaş din Europa se interesează de Florin Tănase. Şansa căpitanului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) a înregistrat cifre foarte bune în sezonul recent încheiat de Liga I, astfel că, pe numele căpitanului de la FCSB, au ajuns diverse oferte.

Gigi Becali este tot mai aproape de a-l transfera pe Florin Tănase. Pe fir, recent, a intrat Anderlecht, unul dintre cele mai importante cluburi din Belgia.

Anderlecht, din informaţiile AS.ro, este interesată de căpitanul FCSB-ului şi este dispusă să înceapă negocierile cu Becali de la suma cerută de latifundiarul din Pipera în schimbul lui Florin Tănase.

  • 4,5 milioane de euro este suma cerută de Gigi Becali pentru Tănase 

Tănase a marcat 24 de goluri în sezonul precedent de Liga 1, depăşindu-l pe Harry Kane, care a fost golgheter în Premier League cu 23 de goluri. În topul golgheterilor din Europa, Tănase este pe locul zece.

Mijlocaşul a avut ofertă şi din Emiratele Arabe Unite, de la Al Ain, însă Becali a refuzat să îl dea în schimbul sumei de patru milioane de euro. 

„Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro.

I-am zis 'nu te dau, mă!'. El zice 'hai, nea Gigi...'. I-am zis 'nu te dau, să dea 4.500.000 şi te las!'. Asta a fost discuţia. Nu, nu-l dau”, transmitea Gigi Becali, pentru AS.ro, în urmă cu două săptămâni.

Evoluţiile excelente pe care le-a avut, au făcut ca Tănase să fie pe lista unor cluburi precum Anderlecht, Olympique Marseille, Sampdoria, Başakşehir şi New York City. Contractul lui Tănase mai este valabil până în vara lui 2022, iar Becali a recunoscut că ar dori să rămână la echipă şi chiar i-a propus o mărire a salariului. 

  • 5 milioane de euro este cota mijlocaşului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

În sezonul trecut, el a jucat în tricoul FCSB-ului 36 de meciuri, a înscris 25 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Gigi Becali, dezvăluirile momentului despre transferul lui Florin Tănase! ”Nu accept niciun euro mai puţin” Ce a spus patronul FCSB

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasegigi becali 

viewscnt
Articole similare